MIL-trener Thomas Rønning er godt fornøyd etter oppgjøret mot Frigg.

– Javisst, med det utgangspunktet at vi hadde med 11 spillere skadet og vi vet at Frigg er et bra fotballlag. Det fikk vi erfare underveis, sier Rønning.

Mange målsjanser

Melbo hadde lagt en strategi for kampen, som viste seg å være velllykket.

– Tanken her var å ligge lavt i utgangspunktet og så skulle vi prøve å trille ball etter hvert. Jeg synes vi lykkes med det, men vi slipper inn et veldig enkelt mål, sier han.

Det er imidlertid malm i spilleren fra Melbo.

– Vi gir ikke opp og står på og får en utlikning. I andre omgang har Frigg masse store målsjanser, men jeg synes vi klarer å holde på entusiasmen, viser glød og har entusiasme og innsats som gjør at vi klarer å holde trøkket oppe, sier han.

Keeperen ble matchvinner

Keeper Jevgenijs får ros for sin innsats i kampen.

– Jeg synes vi kjemper, og så har vi en keeper som gjør noen fantastiske redninger og blir matchvinner. Men først og fremst er det en lagseier i dag og vi føler dette som en liten seier. Nå skal vi jobbe godt fram mot neste kamp, sier han.

Torstein Hansen fikk debuten sin søndag mot Frigg. Neste kamp for Melbo er Skarp på hjemmebane.

– Det gleder vi oss til, når en kamp er ferdig ser vi fram til neste kamp. Skarp ligger ett eller to poeng foran oss, så det blir nok en kamp der vi må være fullstendig skjerpa for å få med oss noen poeng. Det gjelder alle kampene i år, sier Thomas Rønning.