– Vi er utrolig skuffa, vi føler at dette var en skikkelig nedtur, rett og slett, sier Rønning.

Han peker på at Melbo var tidvis svært gode i første omgang, og gikk til pause med stillingen 2-1 i sin favør.

– Jeg synes vi spiller best, vi har best kontroll også defensivt. Og så gir vi bort et mål i første omgang, vi regelrettt gir det bort. Det var en svak dommer, uten at vi skal skylde på det, sier Rønning.

– Vi får som fortjent

Han mener Melbo gikk glipp en av en soleklar straffe i første omgang, etter ei grisete takling. Situasjonen der han mener det burde vært tilfelt kort, var da en av Stålkamerat-spillerne kom inn og tok et tofots sklitakling bakfra, som felte Melbos spiller Karl-Christian Karlsen.

– Det skulle vært et soleklart gult kort for Stålkamerat-spilleren, og i andre omgang skulle han fått sitt andre gule kort. Men vi får som fortjent, vi taper kampen og det er vår egen feil fordi vi forholder oss ikke til det vi skulle i andre omgang. Enkelte spillere slurver i andre omgang og da taper vi dessverre, sier Thomas Rønning.

Melbo-spiller Alexander Reinholdtsen ble skadet i sluttminuttene i kampens andre omgang. Han var ikke i duell, men fikk en av Stålkamerat-spillerne forkjært over seg, noe som endte med at han ble båret av banen på båre.

– Må ta lærdom av dette

– Det er positive ting å ta med seg også, men hvis vi ikke forholder oss til det vi har avtalt, da taper vi fotballkamper. Og det må enkelte spillere begynne å skjønne nå, at vi kan ikke holde på som dette, da blir det tøft utover i sesongen, sier Rønning.

Han tilføyer at det hjelper lite å dominere i første omgang, all den tid en kamp varer to ganger 45 minutter. Og Stålkameratens seiersmål kom bare ett minutt før ordinær spilletid var over.

– Vi skal ikke svartmale situasjonen, men allikevel må vi lære av dette. Hvis ikke vil vi tape flere fotballkamper. Nå er det ny uke og nye muligheter, og vi får jobbe knallhardt mot neste fotballkamp, slik at det blir bra når vi møter Fløya borte, sier Thomas Rønning.