Kampen startet på best mulig måte for Stokmarknes IL.

Etter fem minutters spill kom Johnny Stikholmen gjennom. Han gjorde ingen feil da han på direkten chippet inn 1-0.

Etter dette var det bortelaget Melbo2 som tok over.

For bare fem minutter senere satte Kristoffer Moss inn utligningen. Det var startskuddet for en omgang hvor SIL slet med å kontrollere et spillesugent MIL2 med flere spillere tilbake fra skade, som har vyer og erfaring for spill på A-laget. Aleksander Dahl Christensen skapte mye, Daniel Abraham Resom det samme og ikke minst Kristoffer Moss. Sistnevnte satte også inn 2-1 36 minutter fra kloss hold etter Resoms skudd ble reddet.

Før pause la Bilad Ahmad Najib på til 3-1, slik at bortelaget kunne gå i garderoben med en solid ledelse.

Moss igjen

I andre omgang gikk SIL ut i et voldsomt tempo. Hjemmelaget byttet inn nysigneringen Amund Greger, Wilfred Nymoen og Lar Markus Bekkevold. Det ga ny giv og laget presset på for redusering. Isteden var det bortelaget MIL som kontret inn 1-4 - nok en gang gjennom Kristoffer Moss.

Ikke lenge etter satte samme mann inn 1-5 på frispark. Dermed gikk lufta ut av SIL, og Moss kunne skåre dagens femte slik at MIL2 til slutt vant 6-1.