Tap for Adrian og Norge - ute av VM-dansen

Norges landslag i futsal tapte for Hviterussland og kommer seg dermed ikke til VM.

Norges tropp til VM-kvalifiseringskampen mot Hviterussland. | Foto: Mats Hjertum / NFF 

Sport

Etter seier mot Andorra sist uke, ble det tap mot Kosovo. Dermed var kun seier mot Hviterussland godt nok på søndag. Desverre for Norge, gikk det ikke. Hviterusserne ble for sterke og vant til slutt hele 7-1.


Adrian Pedersen på benken da Norge fikk bank

Vesterålen futsals Adrian Pedersen og Norge fikk det tøft mot Kosovo.

 

– Førsteomgangen er den beste omgangen vi har spilt, da var vi på høyde med og i perioder bedre enn Hviterussland. De ledet 2-1 til pause, men vi hadde tre store sjanser i tillegg til scoringen. Vi gjorde det vi hadde trent på og forberedt før kampen og vi var solide mann mot mann og hadde bra intensitet i spillet, sier landslagstrener Silvio Crisari til fotball.no.

Adrian Pedersen var i troppen i alle kampene og fikk minutter i samtlige kamper.

Det var Anton Gusakov som sendte hjemmelaget i føringen. Det skjedde allerede etter tre minutter. Christopher Moen utliknet for Norge seks minutter senere. Da 12 minutter var spilt sendte Igor Scherbich Hviterussland tilbake i ledelsen - noe som sto seg til pause.

– I andreomgang ble vi slitne samtidig som Hviterussland fortsatte med samme tempo og energi som før pause. I tillegg manglet vi en spiller i troppen etter at Jonas Nikolaisen Simonsen ble utvist mot Kosovo i forrige kamp, forteller landslagstreneren.

– Vi prøvde, men vi klarte ikke å holde det samme nivået som i førsteomgang. Vi hadde sjanser nok til å score også i andreomgang, men Hviterussland ble for sterke og vant til slutt klart.

Adrian Pedersen med flagget på brystet. Foto: Mats Hjertum / NFF  

 

Andorra-Norge 3-5:

Adrian Pedersen debuterte med flagget på brystet i Norge-seier

Adrian Pedersen var innbytter da Norge slo Andorra onsdag.

 

Vladislav Selyuk, Oleg Gorbenko, Dmitri Los og Dmitri Shimanovski scoret for Hviterussland i andreomgang. I tillegg scoret Norge et selvmål.

Hviterussland vant med seieren gruppa og Norge endte på tredjeplass og er dermed ute.


Kamptroppen til Norge