FK Vargs gutter 13 til Tromsø som æresgjester

FK Varg sitt gutter 13-lag er invitert til å være æresgjester på Tromsø ILs første hjemmekamp. Dette blir førstkommende søndag på Alfheim Stadion, der TIL møter Viking.

FK Varg sitt gutter 13-lag er invitert til å være æresgjester på Tromsø ILs første hjemmekamp. Dette blir førstkommende søndag på Alfheim Stadion, hvor TIL møter Viking.Foto: Fk Varg 

Sport

Dette melder klubben i en e-post til VOL.

– Vargspillerne får omvisning, tilgang til VIP-lounge og skal være ballgutter under selve arrangementet. En stor begivenhet for våre ivrige spillere.

I tillegg inviterer Hamna IL på en miniturnering søndag formiddag, hvor Vargs gutter møter dem og et annet Tromsølag.

– Vi skulle selvfølgelig gjerne hatt flere ivrige spillere i stallen vår. Da kunne vi deltatt på enda flere morsomme turneringer og aktiviteter. Varg er en klubb med god økonomi og svært engasjert foreldregruppe, og vi holder bevisst lave kostnader for våre medlemmer for ikke å ekskludere noen, sier trenerne Jack Blom og Ronald M. Mikleborg.

Gutta får i tillegg til å møte elitespillerne, også treffe den unge TIL-spilleren Jørgen Lamark (17). Han er tidligere Vargspiller, og spiller nå nasjonal serie G19 samt B-kamper i 3. div. Jørgen vil fortelle om sin hverdag i TIL og skolegang på Norges Toppidretts Gymnas (NTG).

Det blir med andre ord en begivenhetsrik tur med fokus på både det sportslige og det sosiale.

– Vi takker våre sponsorer, som gjør det mulig for oss å dra på en slik tur med minimal egenandel. I tillegg retter vi en stor takk til Sortland Taxi for sponsing til leie av minibuss. Vi gleder oss veldig til Tromsøtur, sier gutta.