Sortlending scorte da Bærum sendte Vålerenga ut av cupen

Martin André Berg var en av målscorerne da Bærum sendte Vålerenga ut av cupen.

Sandvika 20190619. Bærums Martin André Berg med ballen i NM-kampen i fotball mellom Bærum - Vålerenga på Sandvika stadion. Foto: Ørn E. Borgen / NTB scanpix  Foto: Ørn E. Borgen

Sport

Berg sto for det viktige 3-2 målet i en kamp Bærum til slutt vant 5-3. Berg er opprinnelig fra Sortland og har spilt på blant annet Sorltand IL. Han er sønn av Arne Olav Berg, som også har trent Sortland IL tidligere.

Berg har spilt 12 kamper for Bærum i år og scoret tre mål. Han kom til klubben fra Tromsø i 2018. Han har også spilt kamper for Nord/Sprint i eliteserien i futsal.

Berg spilte på Sortland frem til 2015. Han er 19 år gammel.

Sandvika 20190619. NM-kampen i fotball mellom Bærum - Vålerenga på Sandvika stadion. Kampen endte 5-3 og Bærum jubler over seieren. Foto: Ørn E. Borgen / NTB scanpix  Foto: Ørn E. Borgen

 

Bærum – Vålerenga 5-3 (1-2)

Mål: 0-1 Aron Dønnum (8), 0-2 Chidera Ejuke (35), 1-2 Jan Aubert (str. 41), 2-2 Chimaobi Ifejilika (52), 3-2 Martin André Berg (56), 4-2 Adonai Kidane (61), 4-3 Matthías Vilhjálmsson (73), 5-3 Adrian Rogulj (80).

Gult kort: Jan Aubert (63), Joakim Amandus Nilsen (88), Bærum.

Bærum (4-3-3): Sondre Midtgarden – Christian Schjølberg Hanche-Olsen, Lars Ivar Slemdal, Aaron Kiil Olsen, Joakim Amandus Nilsen – Martin André Berg, Jan Aubert, Daniel Berg (Markus Attila fra 88.) – Adonai Kidane, Chimaobi Ifejilika (Adrian Rogulj fra 80.), Jon Tveit Rønning (Kristoffer Sørensen fra 74.).

Vålerenga (4-2-3-1): Adam Larsen Kwarasey – Christian Borchgrevink (Efraín Juárez fra 56.), Johan Lædre Bjørdal, Ivan Näsberg, Sam Adekugbe (Magnus Grødem fra 76.) – Mohammed Abu, Felix Myhre – Aron Dønnum, Chidera Ejuke, Bård Finne – Fitim Azemi (Matthías Vilhjálmsson fra 56.).