Vesteråling til finale under Landsskytterstevnet

Lars Bakkejord-Johnsen er klar for finale under baneskytingen på Landsskytterstevnet. Torfinn Johnsen ligger på 8. plass i mil-NM.

Lars Bakkejord-Johnsen kom på sjetteplass i sin finale onsdag.  Foto: Privat / Bø skytterlag

Sport

Bøfjerding Lars Bakkejord-Johnsen endte med 243 poeng under baneskytingen tirsdag og er klar for finale onsdag ettermiddag. Bakkejord-Johnsen ligger nå på fjerdeplass i kampen om å bli beste ungdomsskytter i seniorklassen under Landsskytterstevnet.

For Torfinn Johansen har det vært en god start i mil-NM. Han ligger på åttendeplass etter felt og stangskyting. Han skal onsdag delta på baneskyting. God skyting der kan føre til topp ti og finaleplass i klassen HK416.


Landsskytterstevnet:

Kvalifiserte seg i den råeste feltøvelsen

Torfinn Johansen fra Bø kvalifiserte seg for tredje gang til finalen i den råeste skyteøvelsen på Landsskytterstevnet, såkalt stangskyting, som er over på 25 sekunder. – Da skal 16 til 17 skudd være avfyrt, sier Torfinn Johnsen til VOL, som kvalifiserte seg lørdag.