Presenterte Tage Ellingsen som ny spiller

Tage Ellingsen er klar for ny periode i Sortland IL.

Tage Ellingsen er klar for Sortland IL.  Foto: SIL

Sport

– I vår presentasjon av spillere, er Tage Ellingsen først ut. Vi er veldig glade for at Tage har valgt å spille for Sortland i år. Tage er også trener i barnefotballen i Sortland, forteller Sortland IL på sin nye Facebookside for A-laget: Sortland Herrer.


Sortland ILs nye hovedtrener har klare mål for klubben:

– Vi skal bli den beste klubben i Hålogaland på spillerutvikling

Lars Fagerlirøen er godt igang med gjerningen som hovedtrener for Sortland ILs A-lag for herrer. Han har klare målsetninger for laget, og ikke minst klubben.


Ellingsen er en av tre spillere som nylig har signert for klubben. Elias Andreassen er kommet fra Morild. Keeperen født i 1999 skal gi konkurranse på keeperplassen. Mathias Olderkjær kommer også fra Morild. Født i 2002 er han en ung, offensiv angrepsspiller som skal gi SIL mer bredde offensivt.

– Tage blir en viktig spiller i år med sin rutine og innsats. Han har i tillegg fra første trening satt en standard som viser at vi er på trening for å trene og bli bedre. En spiller som går foran og viser vei. Et forbilde både på banen og utenfor, sier trener Lars Fagerlirøen.