Han går fra Morild til Sortland

Elias Andreassen er klar for Sortland IL.
Sport

Keeperen ble klar for Sortland 10. januar.

– Elias kommer fra Morild og vi er veldig fornøyde med at han i år velger å spille for Sortland. Elias, sammen med Patrick Andre Antonsen og Martin Andre Berg, blir et godt keeperteam i år, skriver Sortland IL på facebooksidene til A-laget.– Elias er en keeper som er reaksjonsterk, har god rekkevidde og er dominerende i feltarbeidet. Han har også allerede tatt steg i sitt offensive spill, skriver klubben.

Tidligere denne uken offentliggjorde SIL at Tage Ellingsen også er klar for klubben. Fra før av har også Marius Jørgensen meldt overgang tilbake til SIL fra Melbo IL, hvor han spilte høstsesongen 2019.


Sortland ILs nye hovedtrener har klare mål for klubben:

– Vi skal bli den beste klubben i Hålogaland på spillerutvikling

Lars Fagerlirøen er godt igang med gjerningen som hovedtrener for Sortland ILs A-lag for herrer. Han har klare målsetninger for laget, og ikke minst klubben.