Johan Nordeng og Norge 2 tok stafettsølv

Alsvågløperen fortsetter å markere seg under Nordisk juniorlandskamp i Falun..

Johan Nordeng, Alsvåg IL  Foto: Svein Halvor Moe.

Sport

Under stafetten søndag morgen var han i godt slag på andre etappe for Norge 2. Han gikk fra både USA, Finland, Sverige og Norge 1, og vekslet først i mål. Nordeng og Norge 2 endte til slutt på en sterk andreplass, bak Norge 1.

Nordeng gjorde det også skarpt lørdag, da 1,4 km sprint sto på programmet. 17-åringen kriget seg videre fra prologen og gikk både til kvartfinale og semifinale.

Vesterålingen tok seg deretter til finalen, men et fall satte en stopper for en topplassering. Nordeng endte til slutt på en femteplass. Svenske Edvin Anger vant løpet, der beste nordmann, Johannes Flatten endte på tredjeplass.

Det har foreløpig ikke lyktes Vol å få kontakt med Johan Nordeng.Johan Nordeng markerte seg i debuten med flagget på brystet

Alsvåg-løperen Johan Nordeng har gjort det skarpt i skisporet denne vinteren. For to uker siden vant han et Norgescup-renn. Fredag oppnådde han en ny, sterk plassering, da han kom på niendeplass under et FIS-renn i Falun.