Magdalene syklet inn til sin første NM-medalje

Magdalene Lind bryter stadig vekk barrierer på sykkelsetet. Lørdag ettermiddag kunne hun juble over sin aller første NM-medalje. Magdalene krysset nemlig målstreken som nummer to i juniorklassen.

Magdalene Lind brøt en barriere da hun syklet inn til annenplass og sin første NM-medalje i junior-NM lørdag ettermiddag.   Foto: Svein Halvor Moe

Sport

- Jeg er akkurat nå mest skuffet over at jeg ikke vant. Selv om jeg visste at det ville bli vanskelig så lenge Anne Dorthe Ysland som er en av verdens beste juniorsyklister var en av konkurrentene. Men jeg har kjørt jevnt med henne i enkelte ritt og hadde forhåpninger om at det skulle være mulig å vinne. Jeg hadde lyst til på seieren og var lenge i posisjon til det. Annenplassen og sølvmedaljen vil jeg nok sette stor pris på etter hvert, sa Magdalene Lind.