Adrian scoret sitt første TUIL-mål

Adrian Pedersen var med på å hjelpe Tromsdalen til seier over Hødd.

Adrian Pedersen scoret sitt første mål i 2. divisjon.   Foto: Arkivfoto

Sport

Tromsdalen og Pedersen har ikke annet å spille for i sluttspillet i 2. divisjon avdeling 1, enn æren og det å unngå sisteplassen i avdelingen.

I forrige runde spilte vesterålingen Adrian Pedersen fra start for første gang i sin nye klubb. Også denne gangen var han med i startoppstillingen, mot et kvalifiseringsjagende Hødd på motsatt halvdel.

Denne gangen endte det med tre poeng, etter at Pedersen og hans lagkamerater vant kampen 3-2.

Pedersen scoret Tromsdalens første mål i kampen. Det kom etter 36 minutter, da han satte ballen forbi Hødd-keeperen til 1-1.

Hødd scoret en gang til før pause, men Andreas Arntzen og Vegard Lysvoll sørget for tre poeng og jubel på kunstgresset i Tromsdalen.

Den tidligere Melbo-spilleren spilte 75 minutter av kampen.

Dermed ga Adrian god hjelp til Mathias Dahl Abelsen og Sondre Laugstad i Alta, som kjemper med nettopp Hødd - i tillegg til Skeid og Kvik Halden - om å ta andreplassen i avdelingen, bak suverene Fredrikstad.

Adan Hussein fra Bø var med i troppen til 1. divisjonslaget Stjørdals-Blink, der han er på utlån fra Bodø/Glimt. Hussein kom ikke på banen, men hans lagkamerater gjorde jobben og slo serieleder Tromsø 4-2.

Lasse Nilsen hos Tromsø er fortsatt skadet.