Vesteråls-møtet i 2. divisjon er kansellert

Det blir ikke noe av møtet mellom vesterålingene Mathias Dahl Abelsen og Sondre Laugsand hos Alta, og Adrian Pedersen hos Tromsdalen.

Mathias Dahl Abelsen og Alta IFs sesong er over.   Foto: Alta IF

Sport

Torsdag kveld kom meldingen om at resten av kampene i 2. divisjon denne sesongen er blitt kansellert. Det melder også Alta IF på sine hjemmesider, der de har en lang artikkel om kanselleringen.

Det er opprinnelig to serierunder igjen i 2. divisjon, men ettersom det er avgjort om hvem som rykker opp og får spille kvalifisering i avdeling 1, så kanselleres resten av kampene. Dette har også et bakteppe i situasjonen med korona som Norge er i om dagen.

Sondre Laugsand.   Foto: Arkivfoto

Dermed blir det ikke noe av møtet mellom Alta og Tromsdalen. Kampen skulle ha avsluttet sesongen neste helg. Alta har Mathias Dahl Abelsen og Sondre Laugsand i sine rekker, mens det på Tromsdalen spiller en annen vesteråling, Adrian Pedersen. Alle tre kom til sine klubber denne høsten, og har kontrakt også neste sesong med sine klubber.

Tromsdalen ender dermed på sjetteplass i avdelingen, mens Alta ender to plasser over. Begge lagene er sikret spill også i neste sesongs 2. divisjon.

Adrian Pedersen, her i Melbo-drakt, rakk en scoring åtte kamper i Tromsdalen i høst.   Foto: Arkivfoto