Mikkel med karrierebeste – slo flere landslagsløpere

Sortlandgutten Mikkel Arntsen (25) var strålende fornøyd etter å ha prestert karrierebeste på lørdag. Søndag vartet han på nytt opp med karrierebeste da han slo verdenscupløpere og skøytet inn til åttendeplass på tremila på Gålå.

Mikkel Arntsen fikk på sett og vis sitt store nasjonale gjennombrudd som langrennsløper i helga.   Foto: SVEIN HALVOR MOE

Sport

– Dette har vært en stor helg for meg. Jeg har ikke vært i nærheten av dette selv om jeg har gått gode skirenn tidligere. Det er utrolig moro at jeg klarer å hevde meg så bra som jeg gjør i denne settingen. Jeg hadde før start forhåpninger om at det kanskje kunne være mulig å kjempe om en ny topplassering ettersom det gikk så bra på lørdag og formen er bedre enn noen gang. Topp ti-plassering var allikevel ikke i mine tanker, sa Arntsen etter 30-kilometeren på Gålå søndag.