Ga medlemmene sparkeputer som påsketrim og koronatiltak

Det var stor glede da Sortland Taekwon-Do-klubb delte ut en gave til alle medlemmene like før påske. Til tross for redusert tilbud i korona-tida, opplever klubben medlemsøkning.

Sortland Taekwon-Do-klubb har gitt alle medlemmene to sparkeputer hver, slik at de kan holde treningene ved like hjemme mens korona gjør at det er restriksjoner i treningene. Her har et av ungdomspartiene fått utdelt sine puter.   Foto: PRIVAT/INNSENDT

Sport

Klubben har kjøpt inn sparkeputer til alle medlemmene. Hver av medlemmene fikk utdelt to puter hver, til hjemmebruk for å holde formen ved like - både på grunn av at korona setter restriksjoner for hvor mange de kan samle til trening, men også for at medlemmene skal holde formen ved like gjennom påsken.