Endelig seriestart for Høken etter koronastopp i to år

Høkentrener Freddy Madsen gleder seg til sesongstart på hjemmebane førstkommende lørdag. – Vi er spente på hvordan det blir å spille kamp igjen etter to år, sier han.

Høkengutta trener til seriestart lørdag. Bak fra venstre: Freddy Kenneth Madsen (Hovedtrener), Simen Nilsen, Leander Bråten, Sondre Feiring Kristiansen, Jacob Søreng, Andreas Pettersen, Noah Toft Nilsen, Chaiyuth Bråten, Vetle Solstrand Pedersen, Preben Meling Selås. Foran fra venstre: Kampanat Phiusa, Fredrik Bjarte Pettersen, Nikolai Iversen, Håkon Nelson, David Karoliussen, Jakob Vinyak Boland, Trym Isaksen Wiik og Peder August Jacobsen.  Foto: Stein Hansen

Sport

Lørdag er fotballen i gang igjen på kunstgressbanen til Høken på Ressegrava på Bleik. De møter Ballstad i første kamp. Fram til 16. oktober skal de gjennom 10 kamper mot lagene i Vesterålen og Lofoten helt ned til Reine.