Storseier i treningskamp

Etter en svak start, fikk Sortland IL fart på sakene.

Sortland IL fikk en bra opplevelse halvannen uke før seriestart med seier over FK Lofoten. Her fra treningskampen mot Melbo i juni.  

Sport

I en treningskamp borte mot FK Lofoten onsdag kveld, viste Sortland IL at de har noe på gang denne sesongen, selv om starten av kampen ikke var den beste for Sortland-spillerne.

Det kommer frem av en melding på Sortland ILs Facebook-sider, der kampen omtales.

Til pause sto det 1-1, etter at vertene hadde tatt ledelsen i kampen, men Sortland fikk en utligning før pause. Men etter pause viste Sortland noe av kvalitetene som bor i laget. Til slutt ble det en klar 6-2-seier over divisjonskollegaen.

På Facebook kommenterer Marius Jørgensen, som er spillende assistenttrener, at starten på kampen var veldig ustrukturert og svak fra Sortlands side. Lofotens tidlige ledelse i kampen var fortjent, ifølge meldingen fra Jørgensen.

– Vi starter andre omgang veldig bra, samtidig som vi er effektive foran mål. Vi vinner 6-2 og er fornøyd med det. Samtidig tar vi med oss både positive og negative situasjoner vi skal arbeide videre med frem mot seriestart, opplyser Jørgensen på klubbens Facebook-sider.