Kristina ble historisk under Lofoten Triathlon Extreme

Kristina Starheim fra Sortland ble fredag historisk da hun ble første kvinnelige utøver på pallen totalt under Lofoten Triathlon Extreme. Det neste store målet er Ironman i England nesteår.

Kristina Starheim har meldt seg på Ironman i England juli neste år, men om et par uker skal hun konkurrere i NM i Master Temposykling på Mo.  Foto: Privat

Sport

Etter 14 timer, 19 minutter og 43 sekunder kom Starheim i mål, noe som var raskere enn fjoråret, da hun kom i mål på 14 timer, 33 minutter og 22 sekunder. Ved målgang hadde hun svømt fire kilometer, syklet 196 kilometer og løpt 45 kilometer. Med fredagens kjempesterke prestasjon gikk Starheim til topps med 1. plass i dameklassen og kom samlet på 3. plass. Aldri tidligere har en kvinne fått pallplass samlet.