Kampdato for kvalik til NM er klar

De måtte vente en uke ekstra på den store kampen.

Sortland IL kjemper om plass i NM for G16-lag mot Tromsø IL på søndag.  

Sport

G16-laget til Sortland IL har lenge hatt noe helt spesielt de kan se frem til, nemlig den nordnorske kvalifiseringsfinalen til NM i årsklassen. Nå er datoen endelig bestemt: Førstkommende søndag er dagen da spenningen skal utløses.

Egentlig skulle Sortlands G16-lag spilt den nordnorske finalen i kvalifiseringen til NM sist helg, men kampen ble utsatt. Men på ettermiddagen søndag 12. september er det endelig klart for den store kampen for de lovende guttene fra Sortland. Da skal de i aksjon mot eliteguttene fra Tromsø IL. Sortland håpet på hjemmekamp, men må ta turen til Tromsø i stedet.

Kampen skal spilles på Alfheim stadion.

Sortland gikk til nordnorsk kvalifiseringsfinale gjennom å slå Sandnessjøen 3-2 på bortebane i finalen for Hålogaland/Nordland Fotballkrets.