Cupeventyret over for Sortland-guttene

Eliteguttene til Tromsø IL ble for tøffe for Sortland ILs G16-lag.

Sortland ILs lovende G16-lag fikk det tøft mot Tromsø IL i den nordnorske kvalifiseringsfinalene i NM.  

Sport

Sortland ILs G16-lag hadde spilt seg helt frem til den nordnorske kvalifiseringsfinalen i NM for G16-lag, etter flere spennende og intense kamper i kvalifiseringen i Hålogaland og deretter mot vinner av kvalifiseringen i Nordland Fotballkrets. Siste hinder på veien var de jevnaldrende spillerne fra Tromsø IL.

Men det skulle vise seg at det i denne kampen var stor forskjell på lagene. Hjemme på Alfheim stadion festet Tromsø-guttene grepet om oppgjøret ganske tidlig. Etter halvspilt første omgang lå Sortland under 0-3.

Til pause hadde Tromsø scoret to ganger til.

Før fem minutter var gått av andre omgang hadde Tromsø scoret ytterligere to ganger, før Håkon Pedersen Nygård reduserte for Sortland.

Til slutt endte det med et 1-9-tap og cupeventyret er dermed over for Sortland-spillerne, som nå har seriespillet å tenke på resten av sesongen. Der er laget ubeseiret så langt i sesongen.

Her er laget som Sortland IL hadde med til Tromsø: Adrian V. Edvardsen, Trygve G. Angell, Julian A. Berg, Marcus N. Andreassen, Vebjørn L. Walle, Sivert J. H. Skog, Martin Antonsen, Petter M. S. Olsen, Håvard Christensen, Tobias B. Hansen, Håkong P. Nygård, Bendik B. Olsen, Aleksander K. Ottesen, Øystein Miklegard, Andreas Jakobsen, Vebjørn J. Kaspersen, Harald S: Nygård og Chudier Garang.