Ventet på NM-debut i halvannet år. Nå får de plaster på såret etter avlysningen

I nesten halvannet år har 15-årslaget til Sortland Volleyballklubb ventet på å få spille NM. Da det ble avlyst, fant trenere og foreldre et fint plaster på såret.

Spillerne fra 2006-årgangen til Sortland Volleyballklubb gleder seg til endelig å få reist over Sortlandsbrua for å spille mot andre. I helgen skal de til Tromsø, blant annet sammen med de jevngamle Øksil-guttene, for en spesialhelg som trenerne har fått i stand etter at NM ikke ble noe av.  

Sport

Å si at 15-åringene fra Sortland hadde gledet seg stort til å spille sitt første NM i volleyball, som skulle vært spilt allerede i mars 2020, er absolutt ikke noen overdrivelse. Billetter og opphold i Førde ble fikset både en, to og tre ganger, men alle gangene måtte guttene se at koronapandemien stoppet drømmen om NM-spill.