Etter helgen håper denne gjengen å være en erfaring rikere

Ni NM-deltakere er svært spente foran Trondheims-turen.

Denne gjengen skal representere Sortland Taekwon-do Klubb under NM i Trondheim, der det å samle erfaring blir en av de viktigste oppgavene. Isak Tjønsø (bak fra venstre), Lisa Yu Shu Johnsen, Ida-Sofie Rogn-Sørensen, Helena Solvoll og Line Therese Petterson. Foran fra venstre: Kristin Helene Heggstad, Kjell Arne Finnesen, Pia Min Ge Johnsen og Frøydis Helene Birkeland.   Foto: SORTLAND TKDK

Sport

Sortland Teakwon-do klubb er klar for årets høydepunkt. Eller det vil egentlig si at det er det største høydepunktet for klubbens utøvere på et par år, minst. Billettene til Trondheim ble booket for lenge siden. Nå setter de kursen for årets NM, som for sju av de ni utøverne vil bli deres første i karrieren.