Matchet seg tøft

For etter kun ett tap i fjorårssesongen matchet Morild seg tøft foran årets sesong. I ettertid var kanskje ikke det lurt.

– Vi avsluttet fjoråret med følelsen av å være uovervinnelige. Derfor mente vi det var viktig å møte tøff motstand i treningskamper. Det ville gi spillerne et mer riktig inntrykk av hva som venta oss i en langt tøffere divisjon i år. Dessverre fikk vi mange skader på viktige spillere i oppkjøringa. Dette gjorde nok at troa på egne ferdigheter forsvant litt og derfor var dagens seier så viktig.

– Fortjent

Om tirsdagens kamp sier Berg.

– Vi er egentlig best i så å si hele kampen. Vi vinner fortjent Vi gir dem ingen sjanser egentlig, sier Berg.

Morild dominerte de første 35 minuttene av første omgang, og skåret tidlig 1-0 målet takket være Preben Meland sin skåring etter sju minutter.

– Vi er gode de første 35, men så slipper vi de inn i kampen igjen. Vi justerer litt i pausen og så kjører vi totalt over dem i andre omgang.

Ballstad snøt Morild for poeng Morild tapte hjemmekampen mot Ballstad. Kunne vært mer

For Morild befestet posisjonen sin i andre omgang og kunne hatt 2-0 både en og to ganger tidlig i omgangen. Skåringen kom imidlertid etter 47 minutters spill da Martin-Arne Reinholtsen banket inn 2-0.

Resultatet sto seg til det 65 minutt da Truls Knudsen satte ballen i mål på frispark. Mot slutten fikk Stålbrott/Sortland en trøsteskåring, men da var poengene allerede på god vei til Øksnes.

– Nå kan vi se fremover mot neste kamp mot Harstad B 16. mai. Da går vi for tre nye poeng, sier Berg.

Kampen førte til Stålbrott/Sortlands tredje strake tap i serien av tre mulige. VOL har ikke kommet i kontakt med trenerapparatet til Stårlbrott/Sortland i kveld.

Se tabell og kampoppsett for 4. divisjon her