Før årets første hjemmekamper ligger Vesterålen Futsal på 3. plass i Eliteserien, men har én kamp til gode på tabelltoer, som er nettopp Sjarmtrollan fra Tromsø. Vesterålen har 21 poeng og Sjarmtrollan har 22.

Etter to bortekamper så langt i år, kom Vesterålen hjem med full pott og mange plussmål.

– Ja, vi fikk en god start på nyåret og har satt oss i en fin posisjon til å ende på topp tre. Nå venter to tøffe kamper i helga hvor vi stiller med en litt tynn tropp, både på grunn av litt skader og av familiære årsaker. Men de som stiller går for flest mulig poeng, fastslår kaptein Marius Jørgensen.

Lagkaptein Marius Jørgensen. Foto: Rune Nybrott Hals

– Så topp tre er målsetningen i dag slik du ser det?

– Ja, per i dag så er det det. Utleira er suverene nå på topp, og stiller egentlig med et semiproft lag og er som sagt suverene. Men topp tre er en god målsetning nå.

Jørgensen innrømmer at det er noe han ønsker. Til nå har det vært et sted mellom 50 til 100 tilskuere på hjemmekamp, et tall han gjerne hadde sett høyere.

– Selvsagt kunne vi nok vært bedre selv til å markedsføre oss, men det er så mye mer stas å spille for mange folk på tribunene med liv og røre. Så oppfordringen blir enkel: kom på kamp og vær med på å heie oss fram. Det hadde vi satt pris på og syntes var stas, reflekterer lagkapteinen.

For de som ikke husker eller vet det – i fjor vant Vesterålen Futsal Eliteserien. lørdag venter KFUM og søndag kommer Sjarmtrollan på besøk i Sortlandshallen.