Zuccarello nevnt som mulig spiller for Penguins

Mats Zuccarellos framtid i New York Rangers er usikker. Han blir trukket fram som en spiller som kan passe NHL-rival Pittsburgh Penguins.
ntb_sport

Zuccarello er for tiden ute av spill på ubestemt tid. En infeksjon i en fot har satt nordmannen på sidelinjen, men det stopper ikke spekulasjonene om et mulig klubbskifte.

Ryktene har lenge gått om at han kan komme til å skifte beite innen fristen for overganger i NHL går ut 25. februar.

I en gjennomgang av potensielle nye Penguins-spillere blir Zuccarello nevnt av fanbloggen Pensburgh.

– Mats Zuccarello er et annet navn som burde være i omløp. Hans lag er sannsynligvis ute etter å selge ham, og i fjor skaffer de seg en lignende spiller (med bedre årlig statistikk) i Michael Grabner, står det i den spekulerende artikkelen.

31-åringen gikk glipp av 13 kamper med New York Rangers i begynnelsen av sesongen på grunn av problemer med lysken. Nå er han ute med skade igjen.

Zuccarello har imidlertid fått mye ros for spillet sitt den siste tiden, og målvakten Henrik Lundqvist snakket i forrige uke til nhl.com om at han nødig vil se lagkompisen gå.

– For meg er han først og fremst en nær venn nå. Han har vært så stor del av dette laget i så mange år. Jeg setter pris på ham som spiller, som person og som lagkamerat, sier svensken.

Samtidig legger han til at alle vet hvordan ishockeyverdenen fungerer.

– Det er en bedrift, og det går med mye planlegging rundt handelen med spillere.

New York Rangers tapte for øvrig på hjemmeis mot Philadelphia Flyers tirsdag kveld i Madison Square Garden. Det skjedde i en særdeles målfattig kamp, som endte 0-1 etter scoring av Oskar Lindblom i første periode.

(©NTB)

VOLs debattregler:

1. Debatt på VOL forhåndsredigeres ikke.
2. Trakassering, trusler eller hatske meldinger blir slettet.
3. Forøvrig oppfordrer vi til en saklig og respektfull tone i debatten.

ntb_sport