Tema

torsdag 06.02 2020

Daglig leder Børre Berglund under Vern og utviklings-konferansen:

– Jobber for The Whale-åpning i juni 2023

Fullt hus og gode diskusjoner preget konferansen om vern og utvikling i Hisnakul torsdag. Daglig leder i The Whale, Børre Berglund, sier til Andøyposten at de jobber ut fra en fremdriftsplan som sier byggestart høsten 2021.

søndag 26.01 2020

Andmyran vindkraftverk kjemper mot tiden:

NVE stiller spørsmål ved realisme

I en tilbakemelding på utkast til søknad om endring av konsesjon og MTA/detaljplan for det planlagte vindkraftverket på Andmyran, fremmer NVE en lang rekke krav som må oppfylles før planen overhodet kan behandles. Andmyran Vind AS ved prosjekteier Prime Capital AG, svarer på sin side at driftsstart i 2021 er realistisk.

onsdag 04.09 2019

Andøy videregående skole (AVS) går for grønt:

41,1 prosent stemte Senterpartiet

Skolevalget på AVS ga et overveldende flertall til Senterpartiet. 41,1prosent er nesten 30 prosent foran Rødt og SV.

lørdag 10.08 2019

Tre ordførere om Andøyposten, fortid, nåtid og fremtid

I de 40 årene siden Andøyposten ble stiftet, har Andøy hatt tre markante ordførere; Leif A. Iversen (H), Kjell Are Johansen (Ap) og Jonni Solsvik (H). De snakket åpent om sitt forhold til jubilanten Andøyposten, Andøys fortid, nåtid og fremtid, og egne politiske erfaringer.

Folkelig engasjement bak lokalavisen

Sommeren 1979, etter konkursen i Andøy Avid, var det hektisk møtevirksomhet med planlegging og forhandlinger for å sikre at tradisjonen i Andøy, med politisk uavhengig lokalavis, ble videreført. Her kan du få et lite innblikk i hva som skjedde basert på protokoller fra stiftelsesmøte, styremøter og flere generalforsamlinger fra mot første utgivelse 10. august 1979.

«Gratulerer Andøyposten»