Tema

mandag 06.07 2020

Næringslivsbauta inn i hotellprosjekt: – Å få med Håkon styrker laget

Håkon Nilsen har trådt inn i styret til Hotell Richard With AS. Samtidig er selskapets kapital økt, fra 10 millioner kroner til 17,5 millioner kroner.

torsdag 07.05 2020

Glad for hotell og vernebygg. Men vil verne sjøutsikten heretter

– Vi har så mange skrekkeksempler rundt omkring, fine steder langs kysten der man har bygget bort utsikta til sjøen, sier Geir Jørgensen.

torsdag 30.04 2020

Hotell Richard With: Gir ikke byggetillatelse før miljøundersøkelse er fullført

Under sluttbehandlingen av detaljreguleringsplanen til Hotell Richard With i torsdagens formannskap gikk planen gjennom, men byggetillatelsen må utbygger vente på.

onsdag 11.03 2020

Folkemøte om hotellplaner avlyst

Tirsdag 17. mars skulle folkemøte om hotellplanene på Stokmarknes etter planen holdes på Hadsel Rådhus. Nå er folkemøtet et av mange arrangement som avlyses grunnet koronaviruset.

søndag 09.02 2020

Petter Stordalen: – Vi skal være en naturlig møteplass for lokalbefolkningen. Enten det er for strikketreff, første "date" eller konfirmasjon

Hotellkongen og grunnlegger av Nordic Choice Hotels, Petter Stordalen, har stor tro på at Hotell Richard With på Stokmarknes blir en yndet møteplass for både turister og lokalbefolkning.

torsdag 06.02 2020

Vil bygge parkeringshus like ved Hotell Richard With

Kommunedirektør Ola Morten Teigen vil bygge et parkeringshus i nærheten av hotell Richard With, som både kan betjene hotellet, vernebygget og Hurtigrutens Hus.

fredag 24.01 2020

Gjennombrudd for hotellplanene på Stokmarknes

I dag, fredag, kom tilbakemeldingen fra Nordland fylkeskommune om at de ikke kommer til å protestere på rivingen av det gamle kullageret ved siden av Rødbrygga på Stokmarknes.

fredag 04.10 2019

Hotell Richard With:

Håper på byggestart til neste år

Denne uken ble det sendt ut varsel for planoppstart for det planlagte Hotell Richard With i Stokmarknes sentrum. Ifølge styreleder Kristian Eilertsen jobbes det nå for fullt med reguleringsplanen for de to nykjøpte tomtene hotellet skal stå på.

onsdag 02.10 2019

Har sendt ut varsel om planoppstart for Hotell Richard With

30. september ble det sendt ut varsel om planoppstart for det planlagte Hotell Richard With (HRW) i Stokmarknes sentrum.