Tema

onsdag 02.12 2020

Høyre og Frp vil bruke 144 millioner på ny hall

Høyre og Frp ønsker å få fart på bygging av ny idretts- og svømmehall i Sortland. Derfor vil de under budsjett- og økonomiplanbehandlingen i formannskapet torsdag blant annet foreslå å sette av 144 millioner kroner til dette.

søndag 08.11 2020

«Maurnesbassenget må rehabiliteres og settes i drift snarest»

torsdag 05.11 2020

Flertallet i kommunestyret har talt:

Flertallet i Sortland kommunestyre vedtok torsdag ettermiddag at de ulike forslagene for plassering av ny Sortland barneskole, idretts- og svømmehall skal utredes ytterligere før det gjøres en endelig beslutning i saken.

onsdag 04.11 2020

Ti grunner til at vi ikke skal legge ned Sortland barneskole

«Tydelig retning, viktig for fremtidens Sortland»

tirsdag 03.11 2020

Mener vedtak er forsøk på sniksammenslåing av skoler

Jeanette Sollie er en av flere innbyggere på Sortland som reagerer på vedtaket om å legge ny Sortland barneskole i Lamarka og mener det er et forsøk på snikvedtak. Varaordfører Tove Mette Bjørkmo (Ap) tror ikke at kommunestyret vil ta en endelig avgjørelse i saken på torsdag.

Rødt går for ny skole og idretts-/bassenganlegg i Lamarka.

mandag 02.11 2020

- Ut i myra

torsdag 29.10 2020

Flertallet går for skole, hall og svømmehall i Lamarka

Det ble en flere timers lang debatt da formannskapet i Sortland torsdag skulle behandle lokalisering av ny Sortland barneskole og hallstruktur. Flertallet er derimot klare – de ønsker å ha en felles barneskole med tilhørende hall ved Lamarka/Skjellbekken.

onsdag 28.10 2020

Uenige med innstillingen: Vil heller ha ny skole og hall i Lamarka

Sortland Høyre, Sortland Frp og Rødt Sortland kommer ikke til å støtte kommunedirektørens innstilling om plassering for ny Sortland barneskole, hall og svømmehall i torsdagens formannskapsmøte.

tirsdag 27.10 2020

Her vil de plassere ny barneskole og hall på Sortland

Ny barneskole innenfor dagens Skolekvartal med nytt svømmeanlegg, modernisering av Sortlandshallen og ny flerbrukshall på Hinnøya er blant det kommunedirektøren innstiller formannskapet til å torsdag vedta.