Tema

tirsdag 19.11 2019

Takket nei til trenerjobben i SIL. Slik mener han SIL skal reise seg neste år

Steve Lind Edvardsen var tidligere i vinter i samtaler med Sortland IL om å ta over som trener igjen. Han takket nei, men er klar på hva klubben trenger av en ny trener.

SIL bekrefter samtaler med ny trener. Er hun ferdig som A-lagstrener?

Sortland ILs styre jobber mot å få kontraktsfestet trener og trenerteam for A-laget denne uka. Samtidig tyder mye på at Julie Voktor Pedersen er ferdig som trener for herrelaget.

søndag 17.11 2019

God start på skisesongen for vesterålsløpere

Denne helga var flere løpere på skisamling i Muonio i Finland. der aldersbestemte og juniorløpere hospiterte med seniorløpere fra Team SNN (Sparebanken Nord-Norge) Samlingen ble avsluttet med FIS-renn, der resultatene ble svært solide sett med vesterålsøyne.

Ivar Greger svømte seg inn i Norgeseliten i NM

STAVANGER:   Ivar Greger Angel (18) ble klart beste lokale svømmer på kortbane NM. Sortland-gutten ble nummer tre på 200 butterfly lørdag. Samme kveld ble han også nummer fem i seniorfinalen.

lørdag 16.11 2019

Er klar for B-finale

STAVANGER:  Harald-Georg Dahlslett Hansen (17) svømte seg inn i B-finalen for senior på 50 meter rygg. Sortland-gutten ble her nummer seks.

Tok bronse

STAVANGER:   Ivar Greger Angel (17) fortsetter å overraske på kortbane NM i Stavanger. Lørdag formiddag tok Sortland-gutten sin første NM-medalje da han ble nummer tre på 200 butterfly (2.05,56).

fredag 15.11 2019

Tredje strake tapet for Vesterålen futsal

Det ble et knapt og bittert tap for Vesterålen futsal mot Hulløy fredag kveld.

Øksil tar imot bunnlaget

Lørdag ettermiddag tar serieleder Øksil imot Ålesunds-laget Blindheim på hjemmebane. Selv om det er tabelltopp og tabellbunn som møtes, tar ikke trener Hanne Steen lett på motstanden.

Tom Stenvoll Consulting omstiller seg:

Nå satser Tom Stenvoll på mer enn fotball

Tom Stenvoll Consulting (TSC) merker i likhet med resten av Andøys bedrifter konsekvensen nedgang i befolkningen. Nå omstilles FFO til AFO.

Håvard Heggland ikke fornøyd etter 200 bryst og 200 medley

STAVANGER:     I sommer var Håvard Heggland (18) en av langbane NMs store positive overraskelser da han ble nummer tre både på 200 bryst og 200 medley. På de to samme øvelsene i Stavanger står Sortland-gutten bokført med en 12 og en 13 plass.

Vesterålen Futsal møter Hulløy på bortebane fredag kveld:

Vesterålen Futsal må igjen klare seg uten sentrale spillere

Forrige helg leverte Vesterålen Futsal en god kamp mot seriefavoritten Sjarmtrollan. Mot Utleira manglet de såpass mange bærebjelker at det ble for tøft. Klarer de å reise seg borte mot Hulløy fredag kveld?.

torsdag 14.11 2019

Engasjerte Andøysvømmere om kuttforslag:

– Vil flytte om bassenget stenges

– Jeg vil flytte dersom bassenget stenges, sier Gabriel Alsos Lillejord. Barna i svømmeklubben synes det er trist at rådmannen vil stenge bassenget.

Ivar Greger Angell (17) med sitt livs løp i NM

STAVANGER: Ivar Greger Angell (17) gjorde sitt livs løp da han svært overraskende ble nummer fem på 200 medley på junior NM i svømming. Sortland-gutten perset seg med over fem sekunder da han gjorde 2.08.57. Bronsen gikk på 2.04,90.

tirsdag 12.11 2019

Adrian tatt ut på landslaget, igjen

Adrian Pedersen fra Stokmarknes har nærmest blitt for fast å regne på det norske futsallandslaget. Han er også en av de utvalgte til Nordisk Mesterskap i Turku i Finland.

Håvard ett av fem medaljehåp fra Sortland svømme- og livredningsklubb i NM

Fra torsdag til søndag denne uka pågår NM i svømming i Stavanger. Håvard Heggland er blant medaljehåpene i mesterskapet.

Håvard ett av fem medaljehåp fra Sortland svømme- og livredningsklubb i NM

Fra torsdag til søndag denne uka pågår NM i svømming i Stavanger. Håvard Heggland er blant medaljehåpene i mesterskapet.

mandag 11.11 2019

– Sparring må være den øvelsen jeg liker best

Tina Sofie fra Hadsel (18) tok sølv i NM

Tina Sofie Larsen (18) var i helga på NM i Taekwon-Do i Stavanger. Her tok hun sølv og nådde sitt mål om å vinne en mønsterkamp.

lørdag 09.11 2019

NM-sølv til Tina Sofie Larsen

Tina Sofie Larsen (18) tok sølv i sparring under NM i taekwon-do i Stavanger.

Lasse Nilsen og Kristoffer Eriksen Strøm:

Tromsø IL med to unge andværinger i stallen

Som 9.-klassing debuterte Kristoffer Eriksen Strøm (18) på AIL sitt A-lag. Etter tiendeklassen fulgte han i Lasse Nilsens fotspor og flyttet til Tromsø for å satse på fotball.

fredag 08.11 2019

Øksil møter BSI:

– Vi gleder oss til kamp

– BSI er et lag vi tradisjonelt har et godt tak på, sier Hanne Steen i Øksil om lørdagens kamp i kvinnenes førstedivisjon i volleyball.

torsdag 07.11 2019

Satser mot edelt metall under taekwon-do NM

Tina Sofie Larsen (18) håper å leve opp til egne forventinger når hun deltar på NM i Taekwon-do i Stavanger. To ganger tidligere har hun tatt to bronse og to sølv, nå satses det mot den edleste valøren av medalje.

– Målet er å ta medalje for tredje året på rad

Denne helga er det seriestart i eliteserien i futsal, i Breivikahallen i Tromsø. Selv om Vesterålen futsal stiller med et noe redusert i deler av åpningshelga, har de fortsatt ambisjoner om å hevde seg.

onsdag 06.11 2019

– Kan bety slutten for svømmeklubben

– Dette kan bli kroken på døra for svømmeklubben, sier Marit Rasmussen om rådmannens forslag om å stenge bassengene på Andenes og i Risøyhamn i sju måneder.

mandag 04.11 2019

Sonja fra Bø tatt ut til Skytterlandslaget ELITE

Norges Skytterforbund har tatt ut 13 skyttere på Skytterlandslaget ELITE foran OL- og PL-sesongen 2020.

lørdag 02.11 2019

ØKSIL møtte Skjetten på bortebane:

– Vi yppet oss mot serielederen

Lørdag ettermiddag møtte ØKSIL serieleder Skjetten til kamp på bortebane. Kampen endte 3-2 til Skjetten, og ifølge ØKSIL-trener Hanne Steen er ikke laget fornøyd med dagens resultat.

onsdag 30.10 2019

Tobias Nygård Vibe valgte Alta etter et kort proffeventyr. Nå står han overfor et nytt valg

– Jeg er i kontinuerlig dialog med agenten min. Nå ser jeg an hva som skjer med ny klubb frem til 1. januar. Jeg har en del interessenter her i nord, uten at noe er spikret, sier Nygård Vibe til Vol

mandag 28.10 2019

Mathias Dahl Abelsen vurderer nye klubber:

– Jeg har alt fått noen tilbud og tviler på at jeg blir med ned i 3.divisjon

Mathias Dahl Abelsen har hatt en god høstsesong for nedrykkslaget Mjølner, der han ble toppscorer. Han tror likevel ikke at han blir værende i klubben i neste sesong.

søndag 27.10 2019

Eat Move Sleep på Sortland:

Martin Ødegaard hilset ungidretten i Blåbyhallen

Over tusen barn og unge deltok under helgas Eat Move Sleep-arrangement i Blåbyhallen på Sortland. Den unge fotballproffen Martin Ødegaard bidro til å samle så mange idrettsglade ungdommer som mulig.

lørdag 26.10 2019

Luna ble kretsmester og tok the «double»

Luna sendte hjem Kabelvåg/Lofoten 2 med 0-4 i bagasjen i andre kampen i kretsmesterskapet i 5. divisjon i Hålogaland.

Melbo avsluttet med sterk bortesesier:

– Vi nådde målet vårt akkurat

Etter en solid 3-0-seier borte mot Skjervøy, endte Melbo til slutt på en pen femteplass på tabellen i sin tredjedivisjonsavdeling.

– Skal vinne hver kamp

Trener Kjell Hugo Hanssen er krystallklar på ambisjonene til Lødingens herrelag denne sesongen. Og med tiden er planen å klare opprykket til nasjonal 2.-divisjon.

Øksil gir billettinntekter til kreftsaken

I dag, lørdag, tar Øksils volleyballdamer mot Sandnes til kamp i Øksilhallen. Billettinntektene fra kampen går utelukket til kreftsaken.

fredag 25.10 2019

Luna kan bli KM-mester lørdag

Lørdag tar Luna mot Kabelvåg/Lofoten 2 på Straume i den andre og avgjørende kampen om KM-tittelen i 5.divisjon i Hålogaland fotballkrets.

Melbo vil avslutte sesongen med stil

Lørdag er det duket for sesongens siste kamp for Melbo, i 3.divisjon avdeling 6.

onsdag 23.10 2019

Se Skjervøy-Melbo lørdag kl. 12

Lørdag er det siste serierunde i 3.divisjon. Følg runden live på Vol.

Er en av Norges 35 beste 3.divisjonsspillere, ifølge ny kåring

Dagbladet har kartlagt hvilke spillere i årets 3.divisjon som har vært best. Adrian Pedersen fra Melbo er den eneste vesterålingen på lista.

tirsdag 22.10 2019

– Håper at det kan bli et årlig arrangement

Til helgen går det aller første Eat Move Sleep-arrangementet i Sortland av stabelen i Blåbyhallen. Ifølge Tom-Erik Fugelvik i Sortland IL er det 94 lag fra Vesterålen og naboregionene som har meldt seg på, og dermed vil det bli fullt av liv og folk i hallen.

mandag 21.10 2019

Hun kan vinne Ildsjelprisen

En tillitsvalgt i Grytting IL kan vinne Ildsjelprisen.

søndag 20.10 2019

Kjempegodt resultat av Alsvåg-løper

Alsvåg-løper var nest beste løper i sin klasse i storløp.

Anders Inga nummer ni på 200 butterfly:

Kvalifiserte seg ikke, men får svømme finale

BERGEN:  Anders Inga (14) ble nummer ni i forsøket på favoritten 200 meter butterfly (2.14,43) under junior NM. Sortland-gutten får likevel svømme finale.

Marie med ny personlig rekord på 200 butterfly

BERGEN: Marie L. Iversen (15) gjorde sin første og eneste NM start i helgen da hun ble nummer 14 på 200 butterfly med 2.35,64. Før start hadde Sortland-jenta en pers på 2.38,27. Det var nummer 19 av 24 på rankingen.

lørdag 19.10 2019
5

Tromsø vant tre strake sett

– Alt i alt er jeg fornøyd, sier Sortlandstreneren

– De kom som forventet med sine toppspillere og kjørte fullt servepress på oss. Men alt i alt er jeg fornøyd med kampen, sier Christian Fredriksen om NM-tapet mot Tromsø BK lørdag kveld.

15

Melbo IL - Leknes lørdag –bildeserie

Bilder fra kampen mellom Melbo IL og Lekns på Havfisk stadion.

– Fullt fortjent seier

– Det var en fullt fortjent seier. Nå må Kabelvåg opp og angripe oss i returkampen, sier Luna-trener og leder Alexander Johnsen Tande.

Skryter av klatreveggen på Andenes

Lørdag arrangerte Andøy klatreklubb Polarcup i klatring. Dette er den første offisielle konkurransen i klatreveggen «Eggakanten» som ble åpnet i fjor sommer.

fredag 18.10 2019

Glimrende NM-debut for Anne-Ragnhild Hansen (14)

BERGEN:  Anne-Ragnhild Hansen (14) debuterte på junior NM i svømming med en sterk 11. plass på 800 meter fri med 9.34,42. Hun var femte beste på øvelsen i sin aldersklasse.

torsdag 17.10 2019

Sortland tar i mot eliteserielag i 8-delsfinale i NM i volleyball for herrer:

Tror det blir tøft, men mulig å slå BK Tromsø ut av cupen

Sortlands 2.divisjonslag i volleyball for herrer, tar imot BK Tromsø i 8-delsfinale i NM i Sortlandshallen lørdag kveld. Trener og tidligere Tromsø-spiller, Christian Fredriksen, er forberedt på en vanskelig kamp.

– Vi skal berge plassen

  – Vi skal gjøre alt for å berge plassen i Eliteserien. Seks livsviktige kamper gjenstår, og vi skal gå utpå for å vinne hver og en av dem.

onsdag 16.10 2019

Serievinner FK Luna sitter på gjerdet om opprykk. Lørdag spiller de KM-kvalifisering:

– Det var bevisst at vi ikke gikk ut i avisene med målsetning for sesongen. På den måten har vi kunne jobbe i fred

Luna har hatt en god sesong i årets 5.divisjon, som endte med førsteplass. Klubben har foreløpig ikke bestemt seg for om de takker ja til opprykket. Først vil de gjøre unna KM-kvalifiseringen.

mandag 14.10 2019

Susann og Oslo Volley har åpnet best av «vesterålslagene»

Tre av lagene i årets sesong av kvinnenes eliteserie i volleyball, har vesterålsspillere som er faste på laget.

Ilddåp for ‹Eggakanten»:

Første konkurranse for Andøy klatreklubb

Lørdag arrangerer Andøy klatreklubb PolarCup i klatring. – Vi er klare til å ta imot noen av de beste i Norge, fra Tromsø i nord til Bodø i sør, som skal konkurrere om å være best i regionen, sier lede Stian Vik Mathisen.

Lokale fotballtalenter viste seg frem for landslagstrenerne

Sigrid Miklegard (Sortland) Mathilde Karlsen (Melbo) og Filippa Rasmussen (Melbo) er tre av de størst fotballtalentene i Nord-Norge på sitt alderstrinn.

søndag 13.10 2019

Ny rekord under Ulvøyløpet

Med ei klokke som stoppet på 53 minutter og 48 sekunder da rogalendingen krysset målstreken var det klart: Dameklassen hadde fått en ny rekord på kort løype. – Stas, innrømmer gullvinneren Ingeborg Winther Mykjåland.

August Nordeng 3:59 bak NM-vinner Henrik Ingebrigtsen

August Nordeng gjorde en solid innsats under NM i terrengløp i dag.

lørdag 12.10 2019
6

ØKSIL jublet for tidlig. Tapte thriller i fem sett i seriepremieren

ØKSIL møtte lørdag ettermiddag NTNUI til seriepremiere. Det endte med et knepent tap.

søndag 06.10 2019

Vesterålen RC klubbs årlige Arctic E-fest:

Her kan drømmen som maskinfører bli oppfylt

Har du alltid hatt en drømt om å kjøre store maskiner, en drøm som kanskje aldri ble oppfylt? I Blåbyhallen kunne både store og små utfolde seg med store, men små maskiner i alle farger og fasonger. Se hvordan drømmen kan bli oppfylt i denne videoen. Se flere videoer under.

Lasse Nilsen scoret for TIL

Lasse Nilsen sørget for det tredje målet da Tromsø IL slo Kristiansund hele 5-0 søndag.

Dverberg Idrettslag 80 år: Lange stolte tradisjoner med fotball, ski og friidrett er gått over til trim og hygge

Dverberg Idrettslag har fostret mye god idrettsglede på mange nivåer gjennom 80 år. Tidligere ildsjeler Erling Gansmoe og Mikal Spjelkavik ser tilbake med stolthet.

Vesterålen RC klubbs årlige Arctic E-fest:

Se når ni år gamle Jakob «drifte» i Blåbyhallen

Han startet med radiobiler da han var fire år, og nå har han allerede holdt på i fem. Se intervju og oppvisning med ni år gamle Jakob fra Strand i Sortland. Se flere videoer under.

Vesterålen RC klubbs årlige Arctic E-fest:

Slik ser den elleville flyveturen ut fra cockpit

Jannik Kokkvoll kjører droner året rundt, og viser i denne videoen hvordan det ser ut fra cockpit når han suser gjennom løypa i Blåbyhallen. Se flere videoer under.

Vesterålen RC klubbs årlige Arctic E-fest:

Formannen: – I denne sporten blir man ikke voksen, bare eldre

Erik Jenssen i Vesterålen RC er fornøyd med oppslutningen i Blåbyhallen i helga, og innrømmer at man denne sporten aldri blir voksen, bare eldre. Se intervjuet med formann og «sjefsflyger» Erik Jenssen i videoen. Se flere videoer under.

lørdag 05.10 2019

Ni mål da Lofoten slo Sortland:

– Et steg frem for oss, sier Voktor Pedersen

Det ble skikkelig målfest da Lofoten slo Sortland 5-4 i 4. divisjon lørdag. – Det er godt at vi klarer å komme tilbake når vi ligger under 5-2, sier Sortland-trener Julie Voktor Pedersen.

God førsteomgang av Morild mot Skånland:

– Håper vi klarer å stable 11 mann på beina mot Harstad 2

– Ut fra det laget vi klarer å stille, med bare en mann på benken, var det et akseptabelt resultat mot Skånland, sier Morilds Truls Knudsen.

Øksil videre i Norgescupen

Øksil tok seg videre i Norgescupen i volleyball etter 3-1-seier mot Tromsøstudentene (TSI) lørdag.

Åse IL og Høken:

Søker om 1,7 millioner i spillemidler

Åse IL og Sportsklubben Høken søker om til sammen 1,7 millioner kroner i spillemidler. Åse IL vel utbedre lysløypa på Åse mens Høken vil lage tursti langs fjellet på Bleik.

fredag 04.10 2019

Melbos kaptein Christoffer Lockert:

– Kunne lett blitt fire-fem null

Melbos kaptein Christoffer Lockert jr er godt fornøyd med lagets innsats på hjemmebanen Havfisk stadion med Bodø Glimt 2 fredag. Det resulterte i 3-0 til Melbo.

Gjør comeback i eliteserien

Totalt ni jenter fra Vesterålen er i stallen til fire av årets eliteserieklubber i volleyball for kvinner. En av flere som skal i aksjon når Mizuno-liagen starter i helgen, er Lisbeth Woie fra Øksnes.

tirsdag 01.10 2019

Linnea spilte fra start, og mange vesterålinger i spennende fotballsluttspurt

Søndag var øksnesjenta Linnea Solvoll Laupstad i førsteelleveren da laget hennes, Arna-Bjørnar, tapte 0-2 mot Sandviken. En rekke andre vesterålinger har også vært i sving.

mandag 30.09 2019

Melbo 2 tuktet serievinneren i åttemålsthriller

Det manglet ikke dramatiske fotballingredienser da Melbo 2 tok imot serievinner Skånland på Havfisk stadion mandag kveld.

søndag 29.09 2019

Blue Strikes damelag:

Gikk opp i serieledelse søndag

Etter lørdagens to kamper hadde Blue Strike sitt førstedivisjonslag i bowling for damer mulighet til å gå opp i serieledelse søndag. Etter en spennende kamp søndag var det også nettopp det de gjorde.

lørdag 28.09 2019

Andenes tapte 4-0 borte mot Lofoten:

– Vi er for svake i eget spill

Etter at Andenes møtte FK Lofoten til bortekamp lørdag ettermiddag, var det ingen seirende gjeng som satte kursen hjemover. Bortelaget tapte 4-0 mot FK Lofoten.

Sortlandsbowlere spilte sine første kamper i damenes førstedivisjon:

Kan gå opp i serieledelse søndag

Blue Strikes damelag rykket forrige sesong opp fra andredivisjon til førstedivisjon. Lørdag spilte de sine første kamper i førstedivisjon, og er veldig fornøyd med resultatet.

Morild-spiller på nordnorsk toppliste

En vesteråling har fått plass på VGs toppliste over Nord-Norges 60 beste fotballspillere gjennom tidene.

onsdag 25.09 2019

– Vi sikter oss inn på øvre sjikt, men det viktigste er at spillerne kjenner på utvikling

Om en drøy uke starter den norske volleyballsesongen, der Øksils damelag gjør comeback i 1.divisjon etter ett år utenfor seriesystemet.

søndag 22.09 2019

Scoret to mål i viktig hjemmeseier

Melbo vant komfortabelt 3-1 over Lillestrøm 2 på Havfisk stadion søndag. Nå kan laget for alvor se oppover på tabellen.

Utsetter Ulvøyløpet

Det blir Ulvøyløp i år også, men senere enn først antatt.

Uavgjort for Adrian og futsallandslaget

Norge spilte 1-1 mot Turkmenistan under Futsal Week Autumn Cup, i Krotia, lørdag kveld.

lørdag 21.09 2019

Landsås banket Andenes

Hjemmelaget skåret fire i hver omgang da Andenes ble slått 8-2. I forrige hjemmekamp vant Landsås 7-2.

fredag 20.09 2019

– Det er tungt å kombiner begge deler

Marius Jørgensen, som er inne i sin andre sesong som trener for Sortlands fotballdamer, er usikker på om han fortsetter i rollen neste år.

torsdag 19.09 2019
21

Fikk tips om hvordan man kan utvikle seg til å bli fotballproff

Unge fotballtalenter i Hadsel fikk treningstips hos Tromsø ILs trenerteam, med Morten Pedersen i spissen.

mandag 16.09 2019

Scoret to mål i kalasseier

Melbo 2 ble flere nummer for store for Svolvær da de to lagene møttes på Havfisk stadion mandag kveld.

Denne situasjonen førte til brudd i foten for Levin Kristoffersen

Under søndagens kamp mellom Melbo og Hønefoss ble Levin Kristoffersen og Einar Haugerud Pettersen liggende på banen i fem minutter med det som så ut som alvorlige skader. Nå er diagnosen klar.

lørdag 14.09 2019

Vant NM-tittel i debuten

Julie Marie Fredriksen, født i Bø, debuterte i dag i NM i bikinifitness. Det endte med seier.

onsdag 11.09 2019

Fotballtrener får pekefinger fra kretsen etter dommerkritikk

Morild-trener Kristian Røsnes Hansen får en irettesettelse av Hålogaland Fotballkrets.

søndag 08.09 2019

Sondre scoret i debuten

Tidligere denne uken ble det kjent at Sondre Nordgaard Meløe, som har vært Sortlands toppscorer de siste to sesongene, meldte overgang til Melbo. I debuten mot Skjetten søndag, som endte med 4-0-seier, scoret han ett mål og leverte en assist.

Sortland mistet 2-0-ledelse borte mot Ballstad:

– Vi sliter når vi kommer ut av Blåbyhallen

Det poengdeling mellom Sortland og Ballstad i Lofoten søndag.

Miljøpartiet De Grønne i Nordland:

Vil ha spillemiddel-nei til miljøskadelig kunstgress

Miljøpartiet De Grønne i Nordland sier i en pressemelding at de vil stoppe tildelingen av spillemidler til nye kunstgressbaner med miljøskadelig gummigranulat. – Oppmalte bildekk har ingenting på fotballbanene å gjøre, sier MDGs Håkon Møller.

lørdag 07.09 2019
30

Første del av Vesterålen 2-dagers er ferdig orientert

Første del av Vesterålen 2-dagers gikk lørdag ettermiddag på Lekang i Hadsel, med Stokmarknes Orienteringslag som arrangør.

Bøttet inn mål mot Stokmarknes/Morild

Sortlands fotballkvinner ble alt for sterke for vertene på Stokmarknes kunstgress lørdag ettermiddag, og vant med kalasifrene 8-2.

Levde farlig, men tok likevel gull

JESSHEIM:    Linea Steiro-Daren (15) hadde norsk årsbeste i spyd før UM (NM for yngre). Sortland-jenta levde opp til forventningene og vant på Jessheim.

mandag 02.09 2019

Serielederen ble for sterke for Sortlans fotballdamer

Søndag møtte Sortland serieleder Mjølner i Narvik, noe som endte med 1-4 tap.

Moss scoret to da Melbo 2 senket Morild

Mandag kveld møttes Melbo 2 og Morild på Havfisk stadion, i det som ble en delvis spennende fotballkamp.

Sortland G14 vant Bodø Cup der de slo Bodø/Glimt på vei til finalen

Sortlands G14 lag leverte en solid turnering i helgen, da de like godt vant Bodø Cup og slo flere gode lag på veien mot turneringsseieren.

søndag 01.09 2019
3

Julie fra Bø: Tok to førsteplasser i sin aller første bikinifitness-konkurranse

Julie Marie Fredriksen (21) fra Bø tok to førsteplasser i sin aller første konkurranse i bikinifitness.

Stygt velt for Sveinung i klassiker

Sveinung Olsen var på jakt etter en ny topplassering i det som var hans tiende start i Birkebeinerrittet i helga. Jubileumsturen ble ikke som Sortland-sliteren hadde sett for seg ettersom han veltet og fikk store ansiktsskader.

torsdag 29.08 2019

Fotballkretsen vil undersøke Morild-trenerens uttalelser om «hodeløs dømming»

Morild-trenerens uttalelser etter kampen mot Grovfjord skal granskes av fotballkretsen.

onsdag 28.08 2019

Mr. Tufte fornøyd med tufteparken på Andenes

– De har lagt nok penger til å få et skikkelig dekke, sier Lasse Tufte som tirsdag besøkte treningsparken på Andenes som bærer navnet hans.

Digital tidsalder for skytterne

Melbu skytterlag gikk sist helg inn i den digitale tidsalder, da den nye elektroniske skytterbanen ble innviet. Konkurranseskyting mellom sponsorer og skyttere i laget markerte åpningen av den nye skytebanen.

tirsdag 27.08 2019

Se MIL-Junkeren i opptak

Melbo IL holdt nullen for første gang siden 9. juni da de slo Junkeren 2-0 søndag.

søndag 25.08 2019

NM-debuterte

SIGDAL: Tirill Bjørneberg (18) løp sitt første junior NM i Sigdal. Sortland-jenta har vært med både på UM, og Barentskampen tidligere, men dette var hennes første U-20 mesterskap.