Tema

tirsdag 17.08 2021

– Alt som fremmer Vesterålen, er bra for Vesterålen

Lørdag går Vesterålen Matfestival av stabelen for ellevte året på rad. Til tross for at koronapandemien enda ikke er over, blir festivalen litt enklere å gjennomføre i år enn i fjor.

mandag 16.08 2021

50.000 kroner til Vesterålen matfestival: – Dere gjør en viktig innsats

Å få flere barn og unge til å spise mer fisk og sjømat er en hjertesak for fiskeriminister Odd Emil Ingebrigtsen (H). På Kulturfabrikken fikk han møte unger som liker å spise fisk.

torsdag 12.08 2021

Fiskeri- og sjømatministeren til Vesterålen

Når fiskeri- og sjømatminister Odd Emil Ingebrigtsen (H) kommer til Vesterålen fredag og lørdag, er det sjømat og festligheter som står på agendaen.

tirsdag 18.08 2020

Årets matfestival: – Vi har bestemt oss for å gjennomføre

De lar ikke covid-19 stanse seg, styret i Vesterålen matfestival. Lørdag kjører de på med årets festival, om enn i noe avkortet versjon.

mandag 19.08 2019

Dette spiste de eldre da de var unge

Vesterålen matfestival varter opp med tradisjonsmat fra gamle dager, når det blir arrangement på Stokmarknes sykehjem tirsdag 20. august.

fredag 09.08 2019

Holder vegetarmatkurs under Matfestivalen:

– Har lyst til å inspirere til sunn og god vegetarmat

Ernæringsveileder Marte Jacobsen Åsland har ti års erfaring som vegetarianer, og vil sette fokus på sunn og blodsukkerstabil vegetarmat når hun holder kurs under Vesterålen matfestival.

onsdag 07.08 2019
6

Elleve dager matfestival i august:

Nye kokker, men lite søl blant disse karene

Årets utgave av Vesterålen matfestival er tradisjonen tro når de for niende gang på rad lager matfest på en rekke steder i regionen fra midten av august. Tre nye navn i styringsgruppa har bidratt til nye og spenstige innslag i løpet av den elleve dager lange festivalen.

torsdag 02.05 2019

Vesterålen matfestival får 70.000 kroner til sjømattiltak

– En svært gledelig nyhet, sier leder av Vesterålen Matfestival Even Hanssen. Nærings- og fiskeridepartementet gir også i år støtte til Vesterålen Matfestival, og innvilger 70.000 kroner til sjømattiltak.

torsdag 30.08 2018
3

Matkurs for barn under Vesterålen Matfestival:

– Skal vi spise det vi skal lage?

Torsdag ettermiddag ble det for første gang arrangert matkurs for barn i forbindelse med Vesterålen Matfestival. Det var en spent gjeng som ventet på å komme i gang med matlagingen.