Flere snakket varmt om nybygg da helse- og omsorgsutvalget diskuterte veien videre for helsesenteret på Stokmarknes

– Hadsel er i en unikt heldig situasjon

At kommuneoverlege Ingebjørn Bleidvin tilrår å samle tjenester i et helsehus er intet nytt. Men nå ser det ut til at det politiske flertallet også er på gli.

LANG LISTE: Kommuneoverlege Ingebjørn Bleidvin argumenterte for nybygg og samling av tjenester da han talte i helse- og omsorgsutvalget mandag. Helse- og omsorgssjef Marion Celius (nummer to fra høyre) deler Bleidvins syn og ønske om samlokalisering. BEGGE FOTO: ATLE NIELSEN 

Vesteraalens Avis

– Når det viser seg at kostnaden ved å leie og eie er såpass lik, er saken for meg rimelig klar. Det er genialt at vi har den tomta, har muligheten til å få tjenestene samla og kan bygge lokalene akkurat slik vi vil. Det blir sikkert tøft med tanke på andre investeringer, men det er nå vi har sjansen. Vi kan ikke vente, sa Reiulf Ruud (Ap).