Ordføreren om Ekren, ordet «løftebrudd» og valg 2019:

– Skal gjøre det som er rett

Siv Dagny Aasvik (Ap) er overbevist om at flertallet handler riktig, selv om nedlegging av Hadsel sykehjem til sommeren trolig vil bety flytting av folk mot deres vilje.

– VANSKELIG Å FORKLARE: Hadselordfører Siv Dagny Aasvik (Ap) kaller omsorgsplanen, vedtatt i april, og konsekvensene av den årets mest krevende politiske sak. – Vi jobbet med omsorgsplanen i mange måneder. Jeg forstår godt at det er mange som synes det er vanskelig å forstå hva det blir til. FOTO: ATLE NIELSEN 

Vesteraalens Avis

Gjennom hele året har helse- og omsorg vært gjenstand for debatt i Hadsel. Tidvis opphetet. Det kulminerte på senhøsten da prosessen med flytting av beboere fra Ekren til Stokmarknes ble satt i gang. Til protester og utløp for usikkerhet fra pårørende.