Fazenda Eiendom er optimistisk:

– Butikken under tak før påske

Etter omfattende opprydningsarbeider er Coop-tomta i Sykehusbukta nå i ferd med å bli klar for utvikling. – Vi begynner betongarbeider i uke 7, sier Arne Bertelsen i Fazenda Eiendom til VA.

gjenoppstår til påske? Ifølge Fazenda Eiendom vil det til påsketider være bygg på plass, og de sier til VA at de starter betongarbeidene på tomta allerede i uke 7. Foto: Per Eivind Knudsen 

Vesteraalens Avis

Det har vært hektisk opprydning på tomta, etter at det ble kjent at det var store mengder oljesøl samt ansamlinger av tungmetaller på tomta kommunen solgte til eiendomsselskapet. De skal bygge ut området slik at Coop Extra kan flytte inn til sommeren. Opprinnelig var planen at de skulle bli ferdige til juni 2019. Etter at forurensningen ble oppdaget, var det bekymringer for at prosjektet ville bli forsinket. Nå sier Bertelsen i Fazenda at de i alle fall blir klare til fristen.