Hadsel Aps varaordførerkandidat Viktoria Linea Høybak (21):

Mener at ærlighet og bedre kommunikasjon er avgjørende for at Ap kan beholde ordførerkjedet

Høsten 2016 vedtok flertallet i Hadsel, med Ap i spissen, nedlegging av Sandnes skoles ungdomstrinn. Den gang skrev Viktoria Linea Høybakk kritisk om forskjellen mellom valgløfter og vedtak. Nå skal hun være med å lede Ap-laget i ny valgkamp.

Viktoria Linea Høybakk, Hadsel Aps varaordførerkandidat til høstens valg, skrev for noen år siden om hvordan hun «mistet tilliten litt» til partiet etter at ungdomstrinnet ved Sandnes skole ble lagt ned.   Foto: FOTO: ATLE NIELSEN/FAKSIMILE: VESTERAALENS AVIS 4. OKTOBER 2016

Vesteraalens Avis

Høybakk skrev et innlegg på VOL hvor det blant annet står: «Arbeiderpartiet gikk til valg med å beholde skolestrukturen slik den var, og det skuffer meg når de går imot sin egen politikk». Hun skrev også at «jeg mister litt tilliten til partiet når de går mot sitt eget program de gikk til valgkamp med og kjempet så hardt for under valget».