Venninner gjennom hele livet møttes igjen på Thodebo:

– Litt rart, men det blir veldig fint!

Ruth Janzen (90) og barndomsvenninna Anna Pedersen (90) møtte andre kjente fra Raftsundet, da de mandag var med på den offisielle Thodebo-åpningen. – Jeg tror det blir kjempefint, sier Ruth.

Fortsatt venninner: Ruth Janzen og Anna Pedersen (begge 90) har kjent hverandre hele livet, og ser fram til å fortsatt være sosiale på Thodebo, hvor de også møtte andre fra Raftsundet. – Her slipper man å sitte aleine hele dagen, men kan snakke med folk og det blir bra, sier Janzen. 

Vesteraalens Avis

De to venninnene humret da de møtte ekteparet som blir så godt som naboene i gangen i andre etasje. Solveig og Asbjørn Finkirke var de aller første som flyttet inn, det vil si i helga, og at det er noen kjente å snakke med gjør at tryggheten allerede er på plass.