Elevrådet om hvordan folk skal trives i Hadsel:

– Vi må beholde naturen

Elevrådet i 6- og 7. klasse på Sandnes skole mener blant annet at kommunen må ta vare på naturen og andre steder enn bare Melbu og Stokmarknes for at folk i Hadsel skal ha det bra i fremtiden.

Malek Poliaz Hjertås, Mathilde Gjertsen, Ronja Aslaug Humstad og Odin Andreas Kleveland sitter alle i elevrådet på Sandnes skole. Forrige torsdag ble de invitert av Hadsel kommune til å delta på ung- høring som blant annet handlet om hvordan kommunen kan bli bedre å bo i og hva de tror må skje for at det skal bli flere barn i kommunen om 30 år. Foto: Marit Bjørkheim 

Vesteraalens Avis

I forrige uke inviterte Hadsel kommune elevrådene ved alle skolene i Hadsel til ung- høring. Her fikk elevene drøfte og svare på hva de mente måtte skje for at kommunen skulle få flere barn om 30 år, og hva kommunen kan gjøre for at folk skal få det bra.