Fikk honnør-nei av Hurtigruten i desember, men fikk kjøpe billett til fullpris:

Reagerer på at honnørpris var borte

Terje Jørgensen (68) fra Hadsel reagerer på at det tilsynelatende er «tomt» for honnørbilletter på Hurtigruta i desember. – Honnørrabatten gjelder vel uansett på vanlige billetter, og jeg skjønner ikke hvordan Hurtigruten kan si det er fullt, sier en oppgitt pensjonist.

Til Tromsø med Finnmarken: Terje Jørgensen skal reise til Tromsø med den oppdaterte utgaven av skipet i bakgrunnen. - Jeg reagerer på at jeg fikk kjøpe billett til fullpris, men fikk beskjed om at det ikke var honnørbilletter på avgangen, som det skal være på et statsstøttet selskap, sier pensjonisten fra Hadsel. Foto: Per E. Knudsen 

Vesteraalens Avis

Terje skulle bestille billett fra Stokmarknes til Tromsø i desember. Det gikk greit. Men da han skulle slå inn honnørrabbatt på 50 prosent, sa systemet at det ikke var honnørrabatt på desemberavgangen.