Kan bygge om to uker

Etter at arbeidstilsynet ga tommel opp, har Hadsel kommune behandlet rammetillatelsen for starten på Hotell Richard With. – En prioritert sak, fordi det ville fått store konsekvenser hvis de måtte vente, sier teknisk sjef Øyvind Skjørholm.

Arbeidsplasser: Ifølge søknaden om rammetillatelse vil det nye hotellet ha totalt rundt 35 arbeidsplasser, hvorav majoriteten er faste stillinger. Skisse: Arkitektene Visavis 

Når det gjelder selve hotellbygget er vi i sluttfasen av forhandlinger om finansiering og valg av entreprenør.

Bård Sørensen
Vesteraalens Avis

Nord-Norsk Brønnboring er allerede i gang på hotelltomta, hvor de har fått kontrakten med å boringen av brønnene som skal huse energiparken. Det er så langt ikke valgt entreprenør og ifølge sivilingeniør Bård Sørensen vil dette være i boks om noen uker.