– Vi sitter centimeter unna potensiell smitte

Tannlege Gisle Narvestad reagerer på at tannhelsepersonellet i Hadsel ikke anses som kritisk helsepersonell og ikke er prioritert for vaksine. – Kollegaer i nabokommuner er vaksinert allerede, sier han.

Vil verne ansatte: – Jeg slåss ikke for egen del, men for klinikken som helhet og de som jobber der. Vi er til sammen åtte ansatte med tre tannleger. Må klinikken stenge vil det være kritisk for tannhelsetilbudet i kommunen, sier Narvestad. Her sammen med tannlegeassistent Lisa Jakobsen.   Foto: Per Eivind Knudsen

Vesteraalens Avis

Både Narvestad og kollega Thomas Sefranek karakteriserer det som underlig at deres yrkesgruppe må slåss for å bli ansett som prioritert helsepersonell for å få vaksine. En vaksine de ifølge Narvestad ble gitt signaler om at skulle være på plass for dem for over en måned siden.