– Når skal sentrum prioriteres?

Innehaver av Go Ide på Stokmarknes, Elin Haugerud, mener det er på høy tid at planene for forskjønning av sentrum realiseres. Næringssjef i Hadsel, Daniel Sowe, sier til VA at arbeidet med miljøgata kan ta til neste år.

Etterlyser handling: Innehaver av Go Ide på Stokmarknes, Elin Haugerud, stiller seg undrende til manglende realiserbare planer om forskjønning av sentrum.  Foto: Per Eivind Knudsen

Vesteraalens Avis

Nytt hotell, hurtigrutemuseum og planer om badeland på Stokmarknes er vel og bra, mener innehaver av Go Ide, Elin Haugerud. Uten å ville sette planene opp mot hverandre, synes hun imidlertid det er merkelig at det legges til rette for økt reiselivs- og turistnæring rundt Stokmarknes, og til en viss grad i, uten at selve sentrum får en ansiktsløftning.