Kvinnene fra havet:

– Opplevelsesmarked og et mangfold av kvalitetsprodukter slår an

For femte gang har Kvinnene fra havet invitert utvalgte utstillere innen håndverk og lokalmat til førjulsmarked på Melbu samfunnshus.

For­and­ring fry­der: Siv Johansen i Galleri Uvær, og le­der i Kvin­ne­ne fra ha­vet, me­ner ar­ran­ge­men­tet som i slut­ten av må­ne­den ar­ran­ge­res for fem­te gang på Mel­bu vin­ner på å ha for­and­ring i bo­de­ne.   Foto: Per Ei­vind Knudsen/Arkivfoto

Dette er en viktig plass for håndverkerne å vise seg fram, samtidig som det er sosialt, både for oss og de besøkende.

Siv Johansen
Vesteraalens Avis

– Vi har klart å trekke rundt 1.500 besøkende hvert år, og i år ønsker vi å appellere til publikum om å bruke søndagen også da det tidligere har vært kul på veggene lørdagene. Med de inviterte utstillerne våre har vi klart å skape det største innendørs markedet i Vesterålen. Med oss har vi bedrifter som satser på kreativitet, nyskapning og miljøvennlige produkter, sier Elisabeth «Betty» Fauske om markedet som gjester Melbu siste helga i oktober.