De seks beste lagene fra Vesterålen, Lofoten og Ofoten spiller nå sluttspill for å avgjøre hvem som blir kretsmester i gutter 14-serien.

Lagene som deltar, er Medkila, Mjølner, Svolver, Melbo, Stokmarknes og Varg.

Søndag møttes Stokmarknes og sortlandslaget Varg.

Varg tok ledelsen tidlig i 1. omgang og hadde flere store sjanser etter det, men så tok Stokmarknes mer over utover i omgangen.

Det var slik sett helt greit at lagene gikk til pause med 1-1.

To tidlige og to sene mål

I 2. omgang fikk Stokmarknes to tidlige mål. Med 3-1-ledelse hadde de stålkontroll og hadde også flere sjanser til å øke ledelsen.

På tampen av kampen fikk imidlertid Varg en redusering og sørget for fornyet spenning i kampen.

Men kort tid etter la Stokmarknes på til 4-2 på en corner og kunne til slutte feire seieren.

Spillerne var overlykkelig over å komme et langt steg nærmere å bli kretsmestere.

Ønsker lykke til

Varg-trener Thomas Solheim var ikke overrasket over kvaliteten på dagens Stokmarknes-lag etter å ha slett dem 9-1 i grunnserien.

– Jeg har sett at de er blitt mye bedre i høstsesongen. Jeg er skuffet over at vi ikke presterte bedre, og Stokmarknes fortjente seieren. Nå ønsker jeg dem all mulig lykke videre i kretsmesterskapet, sier Solheim.