- Et tøffere arbeidsliv fra 1.juli.

Regjeringspartiene, KrF og Venstre har svekket arbeidsmiljøloven kraftig ved de endringer som trådde ikraft 1. juli.

Jordbruksoppgjøret 

Det er mange engasjerte i debatten rundt årets jordbruksoppgjør, og det er jeg glad for. Det er usedvanlig viktig at flere engasjerer seg i matpolitikken framover. Vi merker at dette politiske området gis større og større vekt.

Siste nytt

- Det er spesielle forhold på Møysalen i år

Lørdag skled Einar Andreas Hirsch 250 meter ned fjellsida og skadet seg under en guidet Møysaltur. Sjef for Møysaltur på Innlandet sier det er spesielle forhold i år, men at de som alltid har stor fokus på sikkerhet.

Prisvinner i Johan Moes ånd 

Det var Per Gunnar Torgersen som ble tildelt den prestisjefylte Johan Moe-prisen.  

Eventyrsti i sommervær

Mange fant veien opp til Litjbrekka Kos og Amfi på mandag.

- Kommunen – din beste venn?

Norge styres av en blåblå regjering. Høyre og Fremskrittspartiet har hatt makta i snart to år. Fellesskapsløsningene, velferdsordningene og arbeidslivet er under press. Med flere rødgrønne kommuner etter valget kan vi stoppe den negative utviklinga.

- Ja til et sunt og bærekraftig landbruk

"Om slakterier hadde glassvegger ville alle vært vegetarianere" sa Paul McCartney en gang. For mens kjæledyr er dyrene som er nærmest oss, de vi kjenner – møter ikke folk flest produksjonsdyrene før de ligger vakuumpakket i butikken.

Tro, håp og miljøvern

I 1997 fikk jeg telefon fra Naturvernforbundets medlemsblad. De lurte på om jeg hadde en kommentar til at biskop Odd Bondevik støttet sivil ulydighetsaksjonene vi planla mot de forurensende gasskraftverkene på Vestlandet. Jeg holdt på å ramle av stolen. Miljøstøtte fra en biskop, ikke nok med det, han støtta til og med ulovlige aksjoner.

- Invester i forebygging

Forebygging blant barn og unge er en av de viktigste helseinvesteringer vi gjør, skriver arbeiderpartipolitikere i sitt debattinnlegg.

- Uenig med havnestyret

Leder i Sortland Havnestyre, Willy Bowitz, gjentok torsdag sin kritikk av Vesterålen Reiseliv. Han mener de gjør for lite for å tilrettelegge for cruiseturister i Sortland. Det får leder i Vesterålen Reiseliv, Roy Odd Schøyen til å se rødt.