Foto: Hans Christian Haakonsen

Styret og ledelsen Hurtigrutens Hus Hadsel KF møttes mandagkveld for å diskutere hvilke interessenter til bevertning de ønsker å satse på. Tre aktører meldte sin interesse raskt etter at detble klart at Go Smak kom til å forlate huset. Styreleder i foretaket, Camilla Skog Rodal, sier til VA atman er blitt enige om å gå videre i forhandlinger med Grillo Catering.

18 års erfaring

Selskapet Grillo i Sigerfjord har drevet med catering isnart 18 år, og har i dag fem ansatte. Dette skal ha vært en av hovedårsakenetil at de ble foretrukket i denne omgang.

- De har erfaring, og de har personale. Vi ser at det kanvære en fordel med en litt større aktør, sier Rodal.

I sin henvendelse til styreleder og daglig leder iHurtigrutens Hus, har Grillo trukket fram at de ser stort potensial i byggetsom «hele Vesterålens kulturhus», og at de mener at de kan tilføre etkulinarisk aspekt som et slikt hus er avhengig av.

Vesterålen Explorer

Grillo samarbeider fra før av med eventbyrået VesterålenExplorer, som dessuten er inne på eiersida til cateringselskapet.

Vesterålen Explorer syr sammen opplevelsespakker iregionen, for bedrifter og grupper, og det kan også være aktuelt å se på omdisse kan være en bidragsyter til huset og være med på å generere aktiviteter.

- Nå går vi videre og diskuterer mulig kontrakt med Grillo.Vi ønsker noen som er stabile og som kan levere bra kvalitet.