94: Kampen er over. Sortland har slått Mjølner 1-0 i sesongens første hjemmekamp.

92: Mjølner får innkast og måker ballen inn i feltet. Sortland får ballen unna.

90: Kampen er på overtid. Mjølner prøver å komme til et siste angrep, men støter nok en gang mot hjemmelagets solide forsvarsmur.

87: Mjølner kommer på en stadig sjeldnere visitt inne i feltet, men det blir ikke vanskelig for sortlandkeeperen, som har full kontroll.

86: Frisparket havner nesten på skotuppen til en sortlandsspiller, som ikke klarer å tuppe den i mål.

85: Tempoet i kampen har blitt kraftig skrudd opp de siste minuttene. Sortland er på hugget. Marius Jørgensen kjemper til seg ballen og forserer Anders Hansen på Mjølner, som må ta ulovlige midler i bruk for å stoppe ham. Frispark til Sortland, igjen.

84: Sortland presser Mjølner til å gjøre feil og får corner.

79: Det er tydelig at gjestene vil ha utligningsmålet, noe som tydeligvis vises igjen i duellspillet. Sortland får frispark på midtbanen og slår en lang ball inn i feltet, som ikke blir noe av noe.

78: Begynner Mjølner å bli frustrerte? Anders Jørgensen blir meid ned ved cornerflagget og blir liggende nede ett par minutter, før han hinker av banen. Det var tydeligvis ikek så alvorlig, for plutselig er han tilbake i spill igjen.

MÅL: 76: Sortland får frispark i farlig posisjon. Marius Jørgens lader kanonen, tar rennfar og smeller ballen nederst i venstre hjørne., via stolpen.

75: Mjølner prøver desperat å komme i angrep, men kommer sjelden lenger enn til 16-meteren til Sortland, der de blir  stoppet av Sortlands solide forsvarsmur.

73: Publikum og spillerne roper på straffe da Anders Jørgensen faller på femmeteren. Nei, sier dommeren.

68: Sortland bytter: Ut Mats Oftedal. Inn: Isaak Freyr Svendsen.

67: Et frispark fra Mats Oftedal ble verken fugl eller fisk og havner 20 meter over mål.

67: Stefan Jensen mister ballen på egen halvdel, før Anders Jørgense vinner den igjen. Han kommer i skuddposisjon og smeller avgårde, rett på Mjølner-keeper Preben Schmiel.

65: Sortland avklarer i eget forsvar og har alle tiders mulighet for kontring, men oppspillet blir for langt.

63: Nå begyner det å bli virkelig action. Sortland har ikke tenkt å gå målløse av banen og angriper med nesten hele laget. Skuddet fra Stefan Jensen er dog ufarlig.

61: Sortlandkeeperen får slått en Mjølner-corner til innkast. Ballen havner til slutt inne i feltet hos en Mjølnerspillerne som skyter, men Sazonovs strekker seg og holder ballen i fast grep.

59: Mjølner prøver å spillet ballen fremover, men blir stoppet midt på Sortlands banehalvdel. Hjemmelaget har godt grep om kampen og har samtidig bra kontroll bakover på banen, anført av Markus Aasland.

55: Glimrende kombinasjonsspill av Sortland som ender med at Marius Jørgensen sender ballen til broder Anders som brassesparker ballen mot mål. Dessverre er ikke skuddet hardt nok og Mjølner-målvakten har få problemer.

53: Sortland har hatt initiativet de siste par minuttene av kampen og har begynt å få pasningsspillet til å sitte.

51: Sortland slår corner signert Anders Jørgensen. Markus Aasland prøver å få hodet på ballen inne i feltet, men Mjølner får måket ballen vekk.

50: De første fem minuttene av andre omgang har vært tamme, der ingen av lagene har kommet ordentlig i gang. Feilpasningene florerer  og innsatsen har vært større enn finspillet, foreløpig.

47: Sortland avklarer i eget forsvar ved Anders Jørgensen. Mjølner får tak i ballen og setter i gang et angrep som ikke fører til noe.

46: Kampen er i gang igjen. Ingen av lagene har gjort noen bytter i løpet av pausen.

Pause:

Det er fortsatt ingen mål i kampen mellom Sortland og Mjølner. Selv om Sortland har hatt de aller største sjansene, har også bortelaget fra Narvik skapt flere angrep som ikke har blitt omsatt i mål.

45 Det er ikke over før et er over. Mjølner får en corner i sluttminuttene som spilles kort og det påfølgende skuddet blir blokkert av en sortlandsspiller.

45: Vi er på overtid i første omgang og det er nok bare snakk om sekunder før det blåses for pause.

45: Mjølner gir ikke opp og vil gjerne ha kampens første mål, men et ufarlig skudd havner rett i klypene på Sortland-keeperen.

44: Mjølner jager mål og har flere gode innlegg foran kassa. Men når ingen klarer å putta kula inn i boksen, blir det ikke mål.

43: Et godt angrep av Sortland der ballen ruller hurtig i lengeretningen, havner til slutt i beina på Mats Oftedal som bare får til et lompeskudd, nesten foran åpent mål.

39: Kampen har begynt å bølge mer frem og tilbake, og bortelaget er farlige på kontringer, men foran mål er de foreløpig ufarlige.

37: Anders Jørgensen fosser i angrep og kommer seg inn i målområdet til Mjølner, før han blir felt. Alle roper på straffe, men det blir det ikke.

36: Frispark til Mjølner på kanten av Sortlans 16-meter blir slått inn i feltet, men Markus Aasland får nok en gang avklart og sendt ballen utover.

32: Sortland-corner endte til slutt hos Karl Christian Bakkan Carlsen som måkte ballen ti meter over mål.

30: Mjølner har fortsatt overtaket og har kommet til et par målsjanser, men klarer ikke å sette Sortlans sisteskanse på skikkelig prøve.

28: Kampen begynner å få en viss temperatur. Mjølner har også kommet mer med og kommer stadig høyere på Sortlands banehalvdel, men de klarer fortsatt ikke å skape de store sjansene.

25: Steffen Nilsen klarer ikke fortsette etter skaden og må ut. Inn kommer Arild Stoltz.

24: Tilløp til dramatikk da Steffen Nilsen på Sortland blir felt og ligger og vrir seg av smerte. Det ser ut som om han har tråkket over.

21: Langt innkast av Anders Jørgensen havner til slutt i beina på Sindre Thunestvedt , som måker ballen langt over mål.

18: Mjølner farlig frempå, men Markus Aasland får avverget og satt ballen i spill.

17: Sortland er nå det førende laget og har hatt ballen mest de siste minuttene. Mjølner blir presset stadig lenger tilbake på banen.

14: Sindre Thunestvedt på Sortland fikk gul kort, men for hva?

13: Mye fikst kombinasjonsspill av Sortland, som virkelig har fått opp dampen. Kommer kampens første mål snart?

11: Sortland er i ferd med å komme inn i kampen. Anders Jørgensen kom stormende inn i feltet og lobbet ballen i tverliggeren. Kampens foreløpig største målsjanse.

07: Sortland tar med seg ballen og stormer frem i angrepet og får fyrt av et skudd som blir blokkert av en Mjølner-spiller. Var det hands? Dommeren dømmer i alle fall ikke.

06: Mjølner har ett lite spillermessig overtak de siste minuttene, men har ikke gjort annet enn å lempe ballen i feltet til Sortland.

04: Starten av kampen har stort sett foregått på midtbanen, uten av noen av lagene har hatt de store sjansene.

02: Mjølner får innkast inne på Sortlands banehalvdel og kommer seg inn i feltet, men det blir ingen ting ut av det.

01: Kampen er i gang. Mjølner fyrer av et skudd som Sortland-keeper Sazonovs får slått utover på banen.