Det som så ut til å være en trygg 0-2-ledelse for Skjetten bare minutter før slutt, endte i to raske hjemmeskåringer og stor jubel. Men i kampens siste sekund glapp konsentrasjonen, og bortelaget vant en fortjent seier.  Her kan du se Steve Edvardsens oppsummering.  I videovinduet kan du se hva smågutta på sidelinja sa om kampen, i pausen mellom omgangene.

Sortland ligger på en uhyre sterk tredjeplass i tredjedivisjonsavdelingen, tre poeng foran dagens motstander Skjetten. De nordnorske lagene Mjølner og Senja ligger på første og andre plass, med Harstad på femte. Det er åpenbart sterkt å ligge foran en så tradisjonsrik klubb, plassert på det sentrale Østlandet, som Skjetten. Posisjonene på tabellen er dessverre byttet etter lørdagens kamp.

14Salangen1710

Dagens dommere er Dommer: Petter Minge (IL Santor), ass.dommer 1: Jan Anselm Kristoffersen (Nord/Sprint IL) og ass.dommer 2: Pelle Werner Hansen (Melbo IL).

Skjetten stiller med følgende kamptropp:2 Lars Rydje5 Robin Daly6 Marius Edvardsen7 Stian Davidsen8 Andreas Løken Castilla13 Fredrik Johansen Mundal16 Mohammed Basim Abdellatif Qadri17 Martin Wiker19 Andreas Eriksen20 Ole-Christian Målskaar Moltzau21 Jama Abdi Ahmed23 Fredrik Sidat Fladby24 Casper Reynols Venstad

Sortland stiller med følgende spillere:

1 Jevgenijs Sazonovs2 Toms Mezs3 Per Eirik Karlsen6 Erlend Berg Farstad9 Arild Stoltz12 Esperos Tadese13 Michael Girmay Elias15 Adrian Ibrahim Øyan17 Ingar Angell Nicolaysen20 Karl-Christian Bakkan Karlsen22 Sondre Nordgaard Meløe23 Håkon Eilertsen24 Isak Freyr Svendsen25 Erik Eilertsen Burchardt26 Simon Lind Sande27 Fredrik Stoltz30 Mathias Thomassen Gjertsen

Etter en heller fredelig første omgang står det 0-0. Det er i grunnen helt greit. Det er ikke mye temperatur i kampen, så langt.  Andre omgang, derimot ble en annen opplevelse. Det var Skjetten som tok tak i kampen, og gikk opp til 0-2 mot en ganske ungt og lett SIL-lag. Hjemmelaget klarte akkurat å hente inn til 2-2, før Skjetten kunne storjuble etter skåring i kampens siste sekund. Dermed endte det 2-3 til bortelaget, som tok Sortland igjen på tabellen.  NB! Tabellen i artikkelen er ikke oppdatert. Her kan du etter hvert se oppdatert oversikt.