93 mint: Kampen er over. Sortland slår Junkeren 2-0 og er fortsatt serieleder i 3. divisjon, avdeling 11.

92 minutt: Kjempesjanse til Marius Jørgensen, som kommer alene med keeper, men skyter i stolpen.

91 min:Nye bytter på Sortland: Per Eirik Karlsen ut, inn med Bjørn Robert Albrektsen.

90 min: Kampen er nå på overtid. Det er fortsatt bra trøkk. Junkeren vil gjerne ha et mål, men har ikke noe retnign på hverken planer eller innlegg.

89 min: Marius Jørgensen kaster inn. Isak Svendsen håndterer ballen på dørlinja og prøver å legge inn og får innkast.

89 min: Nå er det bare ett minutt igjen, men dommeren legger nok til to-tre minutter.

87 min: Sortland bytter. Ut med Mads Oftedal, inn med Sondre Meløe.

86 min: Nå begunner det å haste for Junkeren, som bare har fire fattige minutter av ordinær tid til å lage to mål. Men Sortland er ikke ferdige og fortsetter å angripe.

MÅL 84 minutt: Og der kom det omtalte 2-0 målet, ved Frank Paulsen, som beinet et innlegg fra ene kanten i kassa, utakbart for keeper.

82 min: Sortland angriper på nytt etter å ha avklart i egen boks. Anders Jørgensen stormer fremover, men støter sammen med en Junkeren-spiller, som får frispark. Frisparket blir enkelt plukket ned av Sortlands målvakt.

81 min: Sortland har hatt flere gode sjanser de siste minuttene og er mye nærmere 2-0 enn Junkeren er utligning.

71 min: Målet var tydeligvis en vitamininnsprøyting for hjemmelaget, som har fått mer driv i spillet. Det er tydelig at de ikke er fornøyde med bare ett mål.

MÅL: 68: Tom Mesz får hodet på corneren, selv om det er tett i feltet, og sender ballen i mål. Dermed leder Sortland 1-0.

67 min:  Langt frispark fra Per Eirik Karlsen blir slått inn i Junkerens felst, og havner på hodet til Markus Aaslan, som header via en Junkeren spiller, og det blir corner.

66 min: Junkeren er i ferd med å få et aldri så lite overtak i kampen og har vært farligst frempå de siste minuttene.

65 min: Det skjer lite nå. Begge lag triller ball, men mangler eksplositiveten i angrep.

61 min:  Sortland bytter. Ut går Bjørn Skog, mens Frank Paulsen kommer inn.

59 min: Men nå er det andre boller. Den nevnte keeper må strekke seg så lang han er på et Junkeren-skudd, og får slått ballen til corner, som ikke ender i noe.

56 minutt: Langt innspill fra Junkeren havner i klypene på Sortland-keeper Sazonovs, som heller ikke har hatt mye å gjøre i dag.

55 min: Markeringen glipper i det vanligvis solide forsvaret til hjemmelaget, men det er ingen til å skyte mot mål. I stedet blir det corner til Junkeren det ikke blir noe av.

54 min: Sortland får corner. Tom Mesz stormer frem og får hodet på ballen, som går utenfor.

53 min: Marius Jørgensen blir felt på midtanen, av Stian Ådalsbjørk, som får gult kort.

52 min: Sortland går i angrep.  Marius Jørgensen spiller til Isak Svendsen som ikke får avsluttet ordentlig, og Junkeren avklarer.

51 min: Corneren lander på hodet til Markus Aasland, som ikke får ordentlig dreis på headingen.

50 min: Sortland er farlig fremp og det er like før Anders Jørgensen får et bein på ballen. I stedet får Sortland corner.

49 min: Det er fortsatt ingen målsjanser å snakke om etter knappe fire minutters spill. Spillet i andreomgang har foreløpig funent sted på midtbanen.

46 min: Og der var vi i gang igjen.  Sortland virker tent i åpningsminuttene og åpner aggressivt.

45 min: Og der blåste dommeren. Begge lag går til pause med 0-0, i det som har vært en forholdsvis kjedelig kamp uten de store målsjansene.

44 min: Det blir mye tut og kjør inn mot halv tid, med lange og høye baller uten mål og mening. Sortland prøver å få til et siste angrep, men blir stoppet.

43 min: Sortland bytter rett før pause. Sindre Thunestvedt går ut og blir erstatter av Thorbjørn Miklegard.

41 min: Junkeren, med spiller nummer ni, Gaute Tømmerås, kommer seg fri på Sortlands venstreside og stormer inn i feltet, men Sortland får kontroll på situasjonen, som til slutt ender med utspill fra keeper Jevgenisj Sazonovs.

40 min: Det er fem minutter igjen av omgangen. Slik det ser ut nå, virker begge lagene fornøyde med 0-0 før hvilen, men mye kan skje på på fem minutter.

38 min: Bortelaget har delvis kommet mer inn i kampen, men har foreløpig ikke så mye krutt i støvlene når de kommer i posisjon.

36 min: Junkeren er farlig frempå, men Sortland-forsvaret har kontroll. Sindre Thunestvedt får seg for øvrig en smell når han skal skyte ballen unna, men kommer seg raskt på beina.

34 min:  Stor sjanse for Sortland. Isak F. Svendsen står i god posisjon, men får ikke nok klem på skuddet og det er fortsatt 0-0 når det gjenstår ti minutter av første omgang.

32 min: Junkeren angriper. men blir stoppet av Sortlands forsvarskjempe, Markus Aasland.

30 min: Frisparket av Sindre Thunestvedt ender i ingenting. Men Sortland har fått opp dampen nå og presser gjestene godt inn på deres banehalvdel. Ligger det snart et hjemmemål i lufta?

29 min: Stygg takling av Marius Jørgensen på midtbanen.

28 min:  Corner til Sortland nå. Ballen blir slått inn i feltet, og treffer hodet til Bjørn Skog, som header over.

26 min: Corner til Sortland. Junkeren klarerer. Sortland stormer hjemover, for å demme opp.

24 min: Gult kort til Sortlands nummer fire, etter at foten hans traff brystet på en av Junkerens spillere.

22 min: Junkeren stormer i angrep. Sortland bryter og kjører kontra. Innkast ved Sindre Thunestvedt laner i beina på en Junkeren-spiller.

20 min: Frispark til Sortland, som blir ekspeditert av Anders Jørgensen. Ballen inn i feltet, før den havner tilbake hos Jørgensen. Det blir mye frem og tilbake og angrepet ender ingenting.

19 min: Temperaturen i kampen er i ferd med å stige. Begge lag vil ha mål og virker noe frustrerte. Sortland er på full fart inn i feltet, et angrep som ender med at Karl Christian Karlsen blir felt, uten at et blir noe ut av det.

15 min: Markus Aaslan beiner en ball inn i på Junkerens banehalvdel. Ballen havner etter hvert i klypene på Junkerens keeper, Krystian Kusz.

14 min: Mye bra kombinasjonsspill av Junkeren på Sortlands venstre side, men det fører ikke til farlige situasjoner.

12 min: Det er litt høye skuldre i kampen nå. Begge lag vil mye, men klarer ikke få ballen ordentlig i spill, og det blir bare halvveis.

11 min: Anders Jørgensen på Sortland får gult kort, uten at vi fikk med oss hvorfor.

10 min: Utspill fra Jukeren keeperen havner til slutt inne i Sortlands 16-meter, før Sortland får klarert.

9 min: Bjørn Skog sender en lang ball fra forsvaret frem til Anders Jørgensen, som ikke får tak i kula.

8 min: Sortlandsforsvaret får avklart og spilt ballen ut.

7 min: Junkeren har kommet mer inn i kampen og har fått corner, som går via en sortlandsspiller og ut til ny corner.

4 min: Ingen av lagene har skapt de store sjansene ennå, men Sortland har kommet best i gang og har vært flere ganger fremme i Junkerens målfelt.

Lørdagens toppkamp mellom Sortland og Junkeren i 3, divisjon avdeling 11, er i gang.