Kampen er slutt. Et kjipt 0-1-tap for et hardtkjempende SIL-lag. Dermed er de ute av årets cup – før første runde.

89min. Spillerbytte for SIL. Sondre Meløy inn for debutant Mats Oftedal.

82min. Mål. 1-0 til hjemmelaget. Innbytter Børge Henriksen får vi opplyst er målscorer. Et mål som kom ut av ingenting. La oss håpe Olav Tråen ikke får rett her og at SIL kan komme tilbake i matchen.

79min. Spillerbytte for SIL. Isak Freyr Svendsen inn for Sindre Thunestvedt.

79min. FOLKENS. Dette drar seg til! Her kan alt skje! Som Olav Tråen sier: Går ballen i mål, så blir det mål og her blir det første målet vinner.

77min. Corner til Mjølner etter kontring. Den ender i ingenting.

77min. Marius Jørgensen felles. Frispark i farlig posisjon. Den heades ut av en Mjølner-spiller.

75min. Corner til SIL. Den klareres.

73min. En rolig omgang så langt. Kan SIL få en scoring som sikrer en liten cupbombe i Narvik?

65min. Arild Stoltz med sin første sjanse. Han header like utenfor.

60min. Kampens første bytte. Arild Stoltz inn for Stefan Jensen.

53min. Etter en treg start med mjølner overtak er sortland mere med nå, presser på uten å komme til noen sjanser.

50min. Fortsatt 0-0 i Narvik på det som er en virkelig styrkeprøve for SIL. Klarer de å fortsette å presse hjemmelaget i 2.omgang?

45min. Kampen er igang igjen.

Pause på stillingen 0-0. Sortland har vært best, men Mjølner har også hatt sine sjanser.

42min: Mjølner med corner. Anders Jørgensen får klarert men Mjølner holder presset.

41min: Sortland farlig frempå, corner så heades over av en Mjølner-spiller.

36min: Nytt frispark til SIL på hjørnet av 16-meteren. Frisparket er dårlig slått og det klareres.

33min: Frispark sortland , Marius Jørgensen med en frekk en. Ender i corner som ender i ikkeno.

31min: Per Erik Karlsen med skudd fra 30 meter, like over krysset.

30min: Jevgenijs Sazonovs med kjemperedning, der slipper SIL med skrekken.

28min: Mjølner med frispark på hjørnet av 16-meteren. Det heades til corner.

24min: Mjølner med overgang, men Per Erik Karlsen rydder opp.

22min: Sortland ypper seg nå. Et frispark stusses i tverrliggeren, men fortsatt står det 0-0 i Narvik.

20min: Sortland med frispark som resulteres i mål, men dommer har blåst og annulerer. Usikkert hva det er dømt for.

18min. Fortsatt ingen scoringer å rapportere fra Narvik. Sortland har i forkant blitt levnet små sjanser mot Mjølner som slo SIL sin divisjonskollega 9-2 i første kvalifiseringsrunde.

5min: Sortland med litt trykk innledningsvis, kommet til en del innlegg uten de store farlighetene.

1min Kampen er igang.

(Oppdateringen ble gjort ved hjelp av Sortland IL sin Facebook-side).