Sortlandbedriften Grillo Catering har siden tidlig i mars vært på veien i helgene med deres sushi-konsept, skriver Tore Willassen i en pressemelding. Konseptet har blitt godt mottatt i Vesterålen, og nå har de fått plass i butikkhyllene rundt om i regionen.

For varmt

– Det har vært fine dager på veien, skriver daglig leder Tore Willassen pressemeldingen.

– Man kommer tett på folk med et populært produkt og får mange hyggelige tilbakemeldinger fra folk som har vært i selskap og spist vår mat, fortsetter han.

Det er temperaturen som er grunnen til de nå flytter ut fra bilen og inn i butikkhyllene.

– Selv om sommeren ikke har festa helt grep her, så begynner det å bli for varmt å kjøre rundt med denne type mat i bilen, skriver Willassen.

12 butikker

Butikksjefene rundt om i regionen var ikke vanskelige å få med, de fleste svarte ja med en gang.

- Sushien vår kommer først i 12 butikker, så vil de se hvordan det vil utvikle seg etter hvert, avslutter han.