Det endte med knepent 2-3-tap på hjemmebane for Melbo.

Siste ti minuttene lå Stålkam bak og feide ballen unna eget mål for å trygge seieren.  VOL snakket med Stian Celius etter kampen.

SLUTT

Melbo vil så gjerne, men klarer ikke å produsere sjanser av betydning. Det er ikke tilfeldig at Stålkameratene sjelden taper.

73 min: MÅL! 2-3. Torjus Nikolaisen setter nok et mål for Melbo! Han setter straffen sikkert i mål. Nå er det virkelig kamp igjen.

73 min: STRAFFE! MILs Stian Fredriksen tas av Stålkam-spiller innenfor straffefeltet. Torjus Nikolaisen gjør seg klar.

62 min: Stålkam med eventyrlig sjanse. Utrolig at det ikke står 1-4.

52 min: MÅL! 1-3. Johnny Stikholmen. Aldri si aldri med Melbo! Laget har hentet opp ledelser tidligere. Dette er ei real vitamininnsprøytning for de mørkeblå.

50 min: Etter en god start i andreomgang for Melbo, var det altså Stålkam som viste effektivitet. Er kampen punktert?

48 min: MÅL! 0-3. Rise setter nok en gang ballen i nota.

Andre omgang er startet.

PAUSE: Stålkam har vært bra og vist en imponerende god disiplin. Laget har vært trygg i alle ledd. Melbo henger seg på sin side opp i dommeravgjørelser. Det har vært ødeleggende for konsetrasjonen. Melbo har vært uheldige med 3-4 brukbare sjanser, og det kan ha påvirket humøret noe.

Stålkam har hatt bedre uttelling på sjansene sine. Dette var nok det samme Sortland opplevde mot Stålkam sist helg. Det nytter ikke å ha ballen og spille mye, når du møter dette sterke og disiplinerte laget.

45 min: Steffen Nilsen må ut med skulderskade. Etter det vi får opplyst skal skuldra være ute av ledd. Å miste en av lagets viktigste spillere er det siste laget trenger nå.

42 min: MÅL! 0-2. Fredrik Rise runder målvakta og scorer sikkert. Melbo lar seg frustrere unødig av dommeravgjørelser. Det påvirker konsentrasjonen.

39 min: Melbos Christoffer Lockert får gult kort.

20. min: Det har skjedd lite etter målet, men Melbo har kommet mer med i kampen. Laget har produsert to-tre gode muligheter. For Melbo er det positivt at nyervervelsen Moss har gjort et godt inntrykk.

MÅL! 0-1: Stian Celius. Den tidligere melboværingen putter et ballen nydelig i mål på en heading.

3 min: Melbo snytt for straffe. Torjus Nikolaisen først på et gjennomspill. Han tas ned av keeper.